Persoonlijk

We gaan er weer voor!

november 28, 2023

Het heeft even op pauze gestaan, tot grote ergernis van mijzelf. Stilstaan is niks voor mij en maakt mij altijd vreselijk onrustig, maar in dit geval was het gewoon even niet anders. Ik moest stilstaan om nu weer verder te kunnen. En ja, ik heb dat moeten leren accepteren 😉

Waar ik het over heb? Mijn studie bedrijfskunde welke ik vorig jaar gestart was via NTI. Super leuk, super uitdagend en mega interessant. Ik dacht dit te kunnen fixen tijdens mijn zwangerschap, had in het meest succesvolle scenario ook prima gekund. Want juist een thuisstudie is perfect dan! Maar mijn lichaam voelde natuurlijk zo ruk, dat ik gewoon aan het einde van de dag (en vaak aan het begin van de dag al haha) geen ruimte meer had in mijn hoofd om iets te doen. Alles deed zeer, geen energie en de energie die ik had moest ik in Senn en Keet stoppen. Logisch, want zij zullen altijd op één staan.

Dus moest ik de frustrerende keuze maken om het even on hold te zetten. Hoewel ik ook vaak genoeg tussendoor gedacht heb: “zoek het uit! Ik ga er weer voor!” Maar half ervoor gaan is niet handig, je moet er volledig voor gaan. Vind ik tenminste. Dan kan je alle focus op het succes en het resultaat leggen en het halen.

Ik ben dus inmiddels weer gestart, ik heb het één en ander herhaald voor mezelf en ga verder waar ik het heb laten liggen. Verder met leren en ik vind het heerlijk. Weinigen zullen dit ook zeggen, maar ik vind leren dus oprecht leuk en fijn.

Ik zet die hersenen (die toch weer ietwat gekrompen zijn tijdens mijn zwangerschap haha), weer even aan. Nu echt vol er tegenaan!

Liefs,
Erin

Ps. Lees hier mijn andere blogs over mijn studie.

    Leave a Reply