Huis

Black Friday bij Veneta.com

november 24, 2023

Raamdecoratie, ik vind het een ding. Vaak pompeus, te lang, te kort of een soort van provisorisch voor het raam gedrapeerd. Althans, zo was het bij ons altijd 😉

Gewoon een gebrek aan motivatie en zin om er iets knaps van te maken, terwijl het verrassend makkelijk en snel gedaan kan zijn!

Daarom besloten wij het nu maar eens goed aan te pakken en Veneta in te schakelen. Zij hebben bij ons al eens de raamdecoratie voor beneden gefixt en daar zijn we zo blij mee. Dat ze nu ook boven aan de slag moesten.

We hadden voor op de kamer van Senn bijvoorbeeld nog geen knappe gordijnen. Er hing een rolgordijn, welke stuk was en niet goed verduisterde. Resultaat was dat hij daardoor dag voor dauw wakker is en dat is voor hem en voor ons vermoeiend 😉

Nu hebben wij voor zijn kamer plisségordijnen die in het kozijn gemonteerd zijn. Voor het monteren hoef je geen hogere wiskunde gestudeerd te hebben en ook hoeven er geen gaatjes gemaakt te worden (wel zo fijn met kunststof kozijnen haha). De gordijnen zitten met een frame met magneten op het kozijn. Kijk hoe mooi!

Voor op onze kamer zochten we nieuwe vitrage/inbetweens. We hebben al rolgordijnen, maar voor de sfeer vinden we “hang”gordijnen mooi. Maar nu komt het… ik vind ze nog veel mooier bij Fee! Iets met jezelf op de tweede plaats zetten. We zijn nog even in conclaaf of ze bij Fee blijven of bij ons.Enfin. Ze zijn prachtig!

Het bestellen is trouwens appeltje-eitje. Een adviseur komt langs, bespreekt je wensen en laat zien wat mogelijk is. Ook meten zij in, zo weet je zeker dat de maten kloppen (handig! Ik ken mezelf namelijk) en vervolgens bestellen ze de raamdecoratie na jouw goedkeuring. Montage kan je laten doen, maar geloof mij, je kan het prima zelf!

Bij Veneta kan je nu de beste Black Friday deals scoren, dus profiteer ervan!

    Leave a Reply