Baby

Unboxing Get Your Gift x Baby box

november 4, 2023

De boxen van Get Your Gift zijn altijd een feestje om te kopen of om te krijgen. In de boxen zitten namelijk allemaal fijne producten en items, passend bij een bepaald thema. Dit weekend heeft Get Your Gift een limited edition Babybox online gezet. Ik mocht deze ontvangen en unboxen! Kijk je mee?

De box zit vol met fijne producten voor jouw kleintje. Hij is dus ook super leuk om te geven als kraamcadeau! Maar wat zit er nou allemaal in?

Allereerst een hele fijne wascreme van Dr. Leenarts. De producten van dit merk ken ik al sinds Senn geboren is. Hij was zo gevoelig voor alles, dat alleen de lijn van Dr. Leenarts goed ging.

Een fijn washandje voor je kleine of voor jezelf. Ook supergoed te gebruiken als snoetenpoetser heb ik vernomen. Dat komt hier goed van pas 😉

Een workshop van Happje. Dit is een online workshop waarin je informatie krijgt over gezonde hapjes, tussendoortjes en tips om de eerste hapjes aan te bieden. Overigens heeft Happje ook een fijne app welke een aanrader is! Op de foto een lief siliconen bakje voor hapjes en kruiden die veilig zijn voor je kindje.

Een hydrofiele doek. Deze kan je echt niet genoeg in huis hebben!

Een fijn voorleesboekje voor je kleintje. Ik ben echt dol op Nijntje, dus deze vind ik helemaal leuk!

Een speendoekje, en als je kindje geen speentje heeft dan is het een fijn knuffeldoekje.

Een oppas- of opvangboekje. Dit is een soort dagboekje waarin de gastouder, oppas of leidster alles kan bijhouden over je kindje.

Badspeelgoed! Voor Keet hadden we deze ook en die was echt haar favorietje. Superleuk dat we hem nu ook voor Fee hebben.

Kijk wat een dotje! Een oefenbordje.

Dit zijn de beste slabbetjes ever. Zo handig! Makkelijk schoon te maken en als je kindje knoeit vang je nog aardig wat op 🙂

Ook zit er in de box nog een voucher voor een fotoboek en fotoafdrukken!

Kortom, alles is bruikbaar en superleuk om zelf te kopen of te geven 🙂

Shop hem hier.

Liefs, Erin

    Leave a Reply