Uncategorized

Mijn echte BellySister!

maart 2, 2024

Tijdens de zwangerschap van Keet heb ik voor het eerst kennisgemaakt met BellySisters. Bij hen zag ik voor het eerst hoe mooi het kan zijn om je zwangere buik vast te leggen in een zwangerschapsbeeldje. Een fotoshoot had ik wel al gedaan, maar dit is zoveel tastbaarder en mooier!

Waarom een Bellysister laten maken?

Daarom wilde ik ook supergraag mijn zwangere buik van Fee vastleggen in een beeldje, want het is stiekem toch wel heel bijzonder wat je lichaam allemaal kan! Het beeldje van Keet staat op haar kamer en die zie ik iedere dag, prachtig! Tijdens het inrichten van de kamer van Fee hebben wij dus ook al direct een plankje aan de muur gehangen voor het beeldje haha, alvast goed voorbereid 😉

Hoe gaat het scannen in zijn werk?

De meiden van BellySisters hebben een prachtige, grote studio in Alkmaar. Goed te bereiken met de auto en ook lekker privé. Inmiddels hebben ze ook een mooie studio in Antwerpen! Perfect voor de Belgische dames onder ons! Ik ben dus in de studio in Alkmaar geweest en werd (zoals altijd bij hen haha) super vriendelijk ontvangen. We kletsen wat en vervolgens is het tijd om je kleding uit te doen, het scannen van jouw lichaam gaat naakt. Hoewel! Je kan er ook prima voor kiezen om een mooie bralette te dragen, zo is het toch wat minder naakt. Natuurlijk net wat je zelf fijn vind. De studio is heel privé en niemand, op de BellySister na dan, die jou ziet. Ik voelde mij enorm op mijn gemak. Uiteraard mag je ook altijd iemand meenemen, Tijdens het scannen is het heel belangrijk dat je stil staat, zo gaat het het snelste en is het binnen een paar minuten gepiept! Samen bepaal je welke houding je het mooiste vind, als voorbeeld staan er verschillende beeldjes met verschillende houdingen. Ik heb gekozen voor dezelfde houding als bij Keet, zo kan ik het mooi vergelijken ook. Plus: ik vind het gewoon een prachtige houding 😉

Het bewerken van de BellySister

Na het scannen wordt de scan nog een klein beetje bewerkt, vooral in overleg met jou. Bijvoorbeeld het wegwerken van moedervlekken of putjes. Bij mij waren bijvoorbeeld ook zelfs mijn tattoos zichtbaar als een soort reliëf, dit hebben we dus wel glad gemaakt.

Welke BellySisters zijn er?

Daarna komt het lastigste: welk beeldje ga je kiezen? Er is ZOVEEL mogelijk. Van compleet in brons gegoten bronzen beeldje (Hallo liefde!) tot een prachtige compleet witte BellySister. Ik heb gekozen voor de Bohemian Sister, helemaal verliefd op.

Wat trouwens ook superleuk is… Je kan de afspraak voor een beeldje combineren met een fotoshoot in de daglichtstudio die bij de BellySisters hoort. Zo heb je direct alles in één. Dit kan je bij het boeken direct aangeven.

Wanneer is de BellySister af?

Na ongeveer 12 tot 16 weken is je beeldje af en kan je hem op komen halen of hij wordt thuisbezorgd. En dat is een waaaaaar cadeautje om uit te pakken!

Wij hebben de BellySister van Fee nu dus ook op haar kamer staan, maar had voor de foto’s even het beeldje van Keet erbij gepakt. Wat een verschil evengoed he!?

Ben jij al om? Ik zou het zeker aanraden, het is echt een hele waardevolle ervaring en herinnering!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply