Persoonlijk

HOERA! 25 jaar!

december 22, 2018

Ja hoor, het is zover. Ik heb de magische leeftijd van 25 jaar bereikt, hoppa! Ik kan je vertellen, ik voel me eerder 100 haha..

Nee zonder grapjes, soms voel ik me waaaaay ouder dan 25 jaar, soms ook waaaaay jonger. Dat heb ik vooral nog als ik Senn bijvoorbeeld ophaal van of wegbreng naar de opvang, soms denk ik dan wel eens dat al die moeders daar vast denken dat ik Senn zijn oppas ben haha 😉 Ik probeer dan altijd even iets te luid te zeggen: “JAAAA MAMA IS ER!”, met als gevolg dat daar direct 10 peuters op reageren en naar me toe rennen. Nee zonder grapjes, dat niet. Maar 1 ding is zeker, ik mag heel trots zijn op waar ik nu ben. Op 25-jarige leeftijd. Mama van een knap zoontje van 2, een huis inclusief hypotheek, mijn blog die enorm gegroeid is en ambities die ik achterna ga. Ook een aantal moeilijke beslissingen moeten nemen, veel keuzes moeten maken en de voortdurende onderzoeken voor Senn, maar he! Ik ben er nog & ik heb het allemaal overleefd.

Wel grappig, ‘vroeger’ leek 25 in mijn ogen echt oud. Ik vroeg me dan af waar ik zou staan, wat ik zou doen en hoe mijn leven eruit zou zien. Jong moeder wilde ik wel, maar alleen als het paste in het plaatje. Het paste en het lukte, zo trots dat ik daarop ben!

Maar waar ben ik dan het meest trots op van dit jaar? Hoe cliché ook: dat het echt veel beter gaat met Senn, dat hij zo dapper en goed ontwikkeld. Ondanks de tegenslagen. En tuurlijk ben ik ook mega trots op mijn blog en de groei daarin, maar als het erop aankomt, is gezondheid het allerbelangrijkste.

Maargoed! Ik ben jarig en tijd voor een feestje 😀 Dus vanavond komt er een superleuke winactie online in samenwerking met Kaya Sieraden. Stay tuned dus!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply