Huis

Onze slaapkamerverbouwing!

maart 14, 2019

Al sinds dat wij in ons nieuwe huis wonen, hebben we struggles met onze slaapkamer. We zijn al een keer verplaatst van slaapkamer en hebben al een keer de nieuwe slaapkamer (op zolder) aangepakt, maar toch was het nog niet zoals we wilden.

Dus besloten we dat we opnieuw de handen uit de mouwen moesten steken om onze slaapkamer nu echt eigen te maken. Een mooie kleur, fijne spulletjes en een lekker plekje om te slapen.

Gelukkig komt onze smaak aardig overeen, dus de keuze qua kleur en decoratie ging vrij snel! We hebben de kleur Lagune Green op de muur, dezelfde kleur als in de woonkamer, gewoon omdat we die zo mooi vinden 😀 Verder hebben we de Ikea en Kwantum leeg geshopt en een prachtig dekbedovertrek van Slaaptextiel gekregen. Uiteraard ook nog wat spulletjes van andere merken en winkels. Ik noem ze allemaal!

We wilden een warme sfeer creëren en een knus plekje. De kleur Lagune Green past hier goed bij: warm, knus en toch een beetje opvallend! We hebben deze bij de Karwei gekocht.

De mooie foto van Senn moest gewoon terugkomen, deze is van Albelli, hierover heb ik al eens een blog geschreven. Helaas kon het plankje niet van de muur af (zit van de vorige eigenaar echt muuuuuuurvast), dus we hebben er maar het beste van gemaakt 😉

Een letterbanner is gewoon iets wat ik moet hebben haha, ik ben gek op die slingers! Deze is van Kwantum.

Een nieuw dekbed overtrek is gewoon een must in een nieuwe slaapkamer. Deze kregen wij van Slaaptextiel, een webshop met een bizar grote keuze aan overtreksets voor kinderen en volwassenen, maar ook accessoires en decoratie. Homeliefhebbers kunnen hier echt hun hart ophalen 😉

Het setje die wij gekozen hebben is van Pip Studio en heeft een ‘schattig’ design: bloemetjes, romantisch en je kan hem aan twee kanten gebruiken. Leuk! Zo kan je in een handomdraai een andere sfeer creëren. Wat ook wel heel leuk is, bij setje krijg je ook een gratis tas van Pip Studio!

Nog een must: een televisie! Deze kochten we een poosje terug bij de Blokker, niet duur en niet uberkwaliteit, maar prima voor in de slaapkamer. Bij de Ikea kochten wij deze plant, een echte, jawel! Hoe fijn is het om sowieso 1 echte plant in je slaapkamer te hebben? De spiegel en het schilderijtje komen bij de Kwantum vandaan.

En check die toffe schommelstoel eens!? Die is van Designerchairs24, liefde 😀

Al met al dus een hele fijne “verbouwing” geweest. We hebben na anderhalf jaar ook eindelijk een gordijn haha, dat scheelt al een heleboel! En een grote, staande spiegel. Helemaal fijn.

Liefs,
Erin

Leave a Reply