Huis

Foto op hout van Albelli

april 20, 2018

Je bent vast wel bekend met sites waarop je een foto om kan laten toveren tot een perfecte wanddecoratie, eentje die gewoon gelijk opgehangen kan worden. Zo ook Albelli, een website waarop je losse afdrukken kan bestellen, maar ook andere onwijs toffe fotoproducten of wanddecoratie.

Via Albelli mocht ik een foto op hout bestellen, super leuk! Het kwam daarbij ook nog eens goed uit omdat we nog iets zochten voor aan de wand. We wilden een keertje iets anders dan de standaard fotolijstjes, maar we wisten nog niet helemaal wat, totdat we dit tegenkwamen.

Het bestellen via de website van Albelli ging echt super makkelijk. Je kiest wat je wilt, je kiest het juiste formaat (hiervoor kan je ook het beste nog een meetlint of iets dergelijks gebruiken, dan kan je een beetje inschatten hoe groot het wordt) en daarna kies je een mooie foto. Ik vond het voor het kiezen van de foto best een beetje lastig, straks wordt hij lelijk of niet scherp? Gelukkig is Albelli van alle markten thuis, de website geeft het namelijk aan wanneer je foto niet van de juiste kwaliteit is, fijn! Ook heb je nog de mogelijkheid om een filter over je foto heen te doen en deze nog wat in of uit te zoomen.

Nadat je helemaal 100% tevreden bent met je keuze kan je jouw product bestellen en daarna geduldig afwachten tot hij binnenkomt. Het duurde bij mij maximaal 5 werkdagen en die waren zo voorbij haha. Toen hij eenmaal binnen was maakte ik het pakketje gelijk open, welke overigens supergoed en veilig ingepakt was! Op alle hoekjes zat piepschuim en er zat nog plastic omheen ook. Goede service.

De foto is in het echt nog zoveel mooier dan in verwacht had! Hij is gedrukt op 3 balken welke aan de achterkant aan elkaar vast zitten, er zitten geen opvallende houtnerven op, hierdoor is een lichte foto ook onwijs mooi. Het hout is vrij dik, hierdoor doet hij gelijk was massiever aan en heb je echt een opvallende wanddecoratie. Aan de achterkant van het paneel zit een haakje waarmee je hem op kunt hangen, maar je kan hem natuurlijk ook neerzetten.

Al met al ben ik echt superblij met onze foto op hout! Hij is echt perfect en lijkt sprekend op de ‘echte’ foto. Wij zijn blij! En wil jij nou ook zo’n toffe foto bestellen? Kijk dan eventjes op de website van Albelli voor de mogelijkheden.

Liefs,
Erin

Deze blog bevat artikelen die ik gekregen heb.

  • Reply
    Onze slaapkamerverbouwing! - miniliefde
    maart 14, 2019 at 6:17 pm

    […] mooie foto van Senn moest gewoon terugkomen, deze is van Albelli, hierover heb ik al eens een blog geschreven. Helaas kon het plankje niet van de muur af (zit van de vorige eigenaar echt […]

Leave a Reply