verzorging

Review Image Skincare

maart 15, 2019

Ik vind het leuk om nieuwe merken en producten te ontdekken, zo kwam ik in aanraking met Image Skincare. Een merk dat voor mij nog onbekend was, de producten dus ook!

Super leuk, zo ga je compleet blanco een review in en weet je dus niet wat je moet verwachten 🙂

Image Skincare is een merk dat staat voor huidverbetering op een natuurlijke manier. Ook zijn de producten dierproefvrij en zitten er geen parabenen in. Op de website van Image Skincare staat dat de producten niet biologisch zijn, maar organisch. Hier zet ik even mijn vraagtekens bij haha. In de regel worden deze twee vaak door elkaar gehaald of vaak zelfs voor hetzelfde gebruikt. Maar is het dan ook hetzelfde? De website van Image Skincare laat het overkomen als twee andere dingen en ook ik interpreteer ze anders. Biologisch: uit de natuur, organisch: veelal voortgekomen van iets levends als planten of dieren. Nu kan je organisch, wanneer het van planten komt, nog een beetje koppelen aan biologisch. Maar goed ik heb geen idee! Benieuwd naar de gedachte achter de term “organisch”.

De producten die ik getest heb zijn de Ormedic balacing facial cleanser en de Prevention + moisturizer.

De Ormedic Cleanser is een zachte reiniging voor de gezichtshuid. Hij verwijderd je make-up, zorgt ervoor dat je pH-waarde weer op peil komt en werkt verzachtend. Dit komt door de combinatie van calendula, smeerwortel, groene thee en kamille.

Ik vind dit oprecht een fijne cleanser! De laatste tijd ben ik een beetje zoekende, ik heb een aantal fijne cleansers gehad, maar die voelden toch altijd nog een beetje vet aan na gebruik en wanneer mijn huid compleet gereinigd was, dan juist mega trekkerig. Dat heb ik met deze cleanser niet! Hij maakt mijn huid zacht, ruikt lekker fris en brengt gemakkelijk aan. Mijn huid voelt lekker schoon aan.

De Prevention + moisturizer is een dagelijkse bescherming tegen de schadelijke straling van de zon. Met een SPF van 32 beschermt hij goed en daarnaast is hij olievrij en waterproof. Fijne combinatie voor de warme dagen!

Nog een fijn product! Ik ben altijd een beetje bang voor zonneproducten haha.. Ze maken mijn huid vet, onzuiver en glimmend. Deze crème heeft dat niet, hij is wel een beetje stug, althans zo vind ik hem voelen op mijn huid. Lijkt een beetje dik, maar toch heb ik geen glimmend hoofd 😀 Hij ruikt ook lekker (een beetje vergelijkbaar met de cleanser). Een aanrader dus.

Ben jij al bekend met de producten van Image Skincare?

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply