verzorging

BlueM mondverzorging

april 23, 2019

Ik ben altijd als de dood voor de tandarts, ik haat dat gewoon. En dat terwijl ik vier beugels achter de rug heb, één snijtand en hoektand niet geleverd heb gekregen bij mijn geboorte en nog een schots en scheef gebit heb. Althans, ik had meer verwacht na vier beugels :’)

In ieder geval, ik vind een goede mondverzorging dus wel echt een must. Zoveel moeite gedaan om het een beetje knap te krijgen, dus dan moet het ook goed onderhouden worden!

BlueM is voor mij een nieuw merk op het gebied van mondverzorging. En gespecialiseerd in tandvlees- en gebitsproblemen. Eigenlijk verwoorden ze het bij BlueM wel heel mooi: een gezonde mond is een gezond lichaam! Ik geloof daar wel in.

Ik heb twee verschillende tandpasta’s gekregen om te testen: eentje met fluoride en eentje zonder. Daarbij ook een aantal chirurgische tandenborstels, altijd heel handig voor vakantie bijvoorbeeld om reserve te hebben! Stiekem had ik nooit echt stilgestaan bij de keuze voor fluoride, wel of niet? Zal mij een worst wezen. Maar nu las ik dus dat fluoride slecht is voor implantaten (heb ik niet) maar dus wel praktisch om te weten. Daarbij helpen beide tandpasta’s bij het gezond houden van je mond: ook aften worden voorkomen. Hoe fijn is dat! Ik heb hier in periodes last van, zo naar. Omdat de tandpasta’s van BlueM (met of zonder fluoride) beide zacht zijn voor je gebit, lijkt het mij dat de keuze tussen fluoride niet heel essentieel is voor mij. Tenzij je dus een implantaat hebt.

De tandenborstel is trouwens ook fijn! Hij is zacht, heeft nylon haren en komt goed tussen mijn tanden. Deze tandenborstels zijn geschikt voor bijvoorbeeld na een mondoperatie, maar ook zeker voor dagelijks gebruik. Ik heb vrijwel altijd een zachte tandenborstel, het kan dus dan ook niet anders dat ik deze ook fijn vind 😀

Al met al: heerlijke mondverzorging! Benieuwd naar de rest van dit merk. Wil je deze producten ook shoppen? Dat kan hier.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

  • Reply
    Tips tegen aften - miniliefde
    augustus 4, 2019 at 6:58 pm

    […] nooit kwaad! Ik deed dit niet, tot ik (toeval!!) een pakketje binnenkreeg met producten van BlueM. Deze keer zaten er twee producten in: een aftengel/wondgel en een spoelwater voor de gevoelige […]

Leave a Reply