verzorging

Catrice Coffee producten

november 26, 2019

Ik ben gek op koffie! Zonder grapjes, zonder een kopje koffie bij het opstaan kan ik echt niet wakker worden en wordt de dag een ramp. Beter krijg ik dus een kopje koffie 😉

Ik kreeg een aantal producten van Catrice thuisgestuurd welke allemaal de heerlijke kleur van koffie hebben, wie wilt dat nou niet!? Sowieso hou ik altijd wel van “bruine” of nude kleurige make-up, dit past vaak wel bij mijn outfits en make-up routine.

De producten die ik kreeg zijn een oogschaduw, een potloodje, een wenkbrauw-definer, een contourstift en een lipstick.

De metal sensation ultra creamy oogschaduw is een hele fijne en goed dekkende oogschaduw. Deze kleur is ook echt heel erg mooi en de glans die er vanaf komt valt lekker op. Gedurende de dag blijft hij ook prima op zijn plek! De oogschaduw is te koop voor € 4,59.

Het bruine oogpotlood gebruik ik om mijn wimpers een beetje aan te zetten, vroeger deed ik zo’n potloodje altijd op mijn waterrand. Nu niet meer haha. Vaak trek ik een lijntje langs de bovenkant van mijn wimpers en veeg ik deze een beetje uit. Het potloodje is te koop voor € 1,99.

De wenkbrauw micro pen is echt een leuk hebbeding! Ik kon deze variant van make-up nog niet. Het is als het ware een stift met een paar “hakkeltjes”, hiermee teken je dus haartjes waarmee je jouw wenkbrauw een boost kunt geven. Deze is verkrijgbaar voor € 3,99.

De contourstick kon ik wel al, maar in deze vorm nooit gebruikt. Het is een stick in de vorm van een driehoek en heeft een bruine kleur. Hiermee kan je dus contouren aanbrengen in je gezicht en hiermee geef je jouw look meer dynamiek. De stick is te koop voor € 5,99.

Last but not least: de lipstick. Hij is vrij matt en blijft ook mooi zitten. De kleur vind ik fijn! Niet te opvallend, maar toch gedekt.

Fijne, alledaagse producten dus!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply