Lifestyle Mode

Winactie Nadi Yogawear

april 22, 2019

Ik ben gek op yogaleggings, ze zijn zo mooi, zo fijn en zo comfy! In mijn zoektocht naar een fijne legging kwam ik Nadi Yogawear tegen, welke verkocht wordt bij I Love Yoga, gerund door Margreet.

Margreet is yogadocent, heeft Nadi op de markt gebracht, runt de webshop I love yoga en ook nog stewardess bij KLM. Ik bedoel wauw! Hoezo ambitie! Bij I love yoga kan je voor alles rondom yoga terecht, van leggings tot tops en van matten tot oliën. Een heerlijke shop!

En het leuke? Ik mag in samenwerking met I love yoga en Nadi Yogawear een toffe Palm Springs legging weggeven! Woeeeei. Deze legging is gemaakt van recycled materiaal (pet-flessen) en heeft een hoge taille, dat zit echt heel fijn! Zo heb ik toch minder het gevoel dat ze gaan zakken haha. (En verbergt buikje hihi).

Ook heeft de legging een UV bescherming, is hij sneldrogend en extra stevig. Dat is nooit verkeerd! En handige tip: de legging rekt na het dragen nog wat uit (zo’n halve maat) dus koop niet een te grote maat!

Wil je meedoen? Check dan even mijn Instagram voor de winactie.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply