Baby

SENN SLAAPT DOOR

april 24, 2019

Ik heb het een hele poos voor me gehouden, maar we zijn nu vier weken verder en stiekem durf ik het een beetje uit te spreken: Senn slaapt door. Misschien is het een fase, misschien niet, maar we voelen ons hemels. We kunnen eindelijk zorgeloos naar bed en de volgende morgen opstaan. Niet een nacht met onderbrekingen, nope. Het is (voor nu) voorbij! Het houdt soms wat in, het doorslapen van je baby of peuter.

Vanaf dag 1 heeft Senn niet doorgeslapen, officieel is doorslapen vanaf 5 uur achtereen (geloof ik), maar dat hebben we nooit gehaald. Bijna twee en een half jaar lang hadden we gebroken nachten. Soms was Senn 1x wakker, soms 6x. Geen touw aan vast te knopen en soms enorm frustrerend.

Bach Bloesemmix

Maar hoe kan het dan? Zo plots? Het klinkt stom en Peter keek mij nogal sceptisch aan, maar het komt door de druppeltjes van Bach Bloesemmix. Vanaf de dag dat we zijn begonnen sliep Senn, bizar. Overigens is dat niet bij iedereen zo, in principe heeft het tijd nodig om te werken.

Druppels Bach Bloesemmix

En tuurlijk, in de tussentijd is Senn heus wel eens wakker geweest in de nacht, maar dan was er echt wat aan de hand. Hij is ziek geweest en heeft enge dromen gehad door de buren die heel lang aan het zagen waren. Dit heeft zo’n indruk gemaakt op Senn en hier is hij zo bang van geweest, dat hij echt een paar dagen nodig had om weer rustig te kunnen slapen. Nog steeds vraagt hij: “Mama, buren niet zagen? Senn niet huilen?” Hoppa, breekt je hart.

Maar terug naar de druppels. Wat zijn het? Het zijn druppels die een mengeling van Bach Bloesemremedies bevatten, dit is allemaal natuurlijk en persoonlijk samengesteld. Bloesemremedies zijn dus, wat de naam al doet vermoeden, samengesteld uit bloesems. Deze zijn zorgvuldig samengesteld met ieder een andere werking. Er zijn er zo’n 38 zelfs! Ze zijn samengesteld met het idee dat het lichaam uit vier delen bestaat: ziel, geest, stoffelijk lichaam en etherische lichaam.

Senn krijgt de druppels van Bach Bloesemmix (doorslapen voor baby en peuter)

Het is geschikt voor kinderen, volwassenen en zelfs huisdieren! Alles precies op maat gemaakt. Voor kinderen kan je denken aan druppels tegen bedplassen, faalangst, slaapproblemen en ADHD. Verder nog veeeeeeeeel meer andere soorten remedies. Voor Senn hebben wij dus de remedie gekregen voor zijn slaapproblemen. De druppeltjes zijn alcoholvrij en direct na de geboorte mogen ze al gebruikt worden. Ze kalmeren je kindje, ondersteunen bij het slapen en helpt kindjes die overmatig huilen. Ook kan het helpen bij kindjes die snel bang zijn en onrustig slapen. Dus echt voor het doorslapen van je baby of peuter.

Voor ieder kindje werkt het anders, maar wij hebben er zo’n positieve ervaring mee! We geven de druppels vier keer per dag, dit staat ook op het flesje vermeld.

Jongens. Ik ben om.

Liefs,
Erin

 • Reply
  Amanda
  april 24, 2019 at 6:21 pm

  Wat heerlijk, Erin en Peter! Laat hem dat lekker de komende 16 jaar doen, dan pas mag hij jullie weer wakker maken! Maar dan red hij zijn eigen kont

 • Reply
  Hoe gaat het nu met Senn? - miniliefde
  oktober 24, 2019 at 5:28 pm

  […] Qua koemelkallergie en reflux maken we kleine stapjes. Koekjes en broodjes waar melk in verwerkt zit kan hij nu eten en qua melk hebben we plantaardige varianten, dit gaat prima! Voor de reflux nog een minimale hoeveelheid medicatie, hier ga je goed op En het slapen? Hij slaapt door! […]

Leave a Reply