verzorging

Batiste droogshampoo

december 5, 2019

Als er iets is waar ik niet zonder kan, dan is het droogshampoo. Voor net even die opfrisser tussen de wasbeurten door, zo fijn! Onlangs kreeg ik de nieuwe droogshampoo van Bastiste binnen. Is deze ook zo fijn?

Batiste is een merk met alleen maar droogshampoos, ze weten dus zeker waar ze het over hebben. Maar wat is nou eigenlijk een droogshampoo? Een droogshampoo is een product die jouw haar een boost geeft tussen het wassen door, hierdoor is je haar niet meer vet en krijgt het weer meer volume en body. Het is een product die olie opneemt en dus je vette haar doet verdwijnen. Vaak is het een poederachtige substantie. Ook geeft het een fijne geur, altijd goed.

De droogshampoo gebruik je op droog haar en moet je even goed schudden voor gebruik. Daarna op zo’n 30 centimeter van de haarwortels sprayen. Even inwerken en daarna nog eens inmasseren in je hoofdhuid. Klaar is kees!

De nieuwe geur is edgy & romantic en dit past wel lekker bij de geur inderdaad. De spuitbus ziet er ook ietwat mysterieus uit en trekt mij daardoor ook zeker aan. De werking is eigenlijk gewoon top, maar dat ben ik van andere droogshampoos van Batiste ook wel gewend haha.

Een aanrader!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply