verzorging

Review Byron Bay

augustus 18, 2018

Ik ben altijd als de dood om te verbranden door de zon. Hoewel ik nooit echt snel verbrand, is de zon evengoed schadelijk voor je huid. Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe huidkanker plots ontstond, misschien niet door de zon, maar een te veel aan schadelijke straling draagt er zeker aan mee.

Toen ik een berichtje kreeg dat ik de producten van Byron Bay mocht gaan testen was ik dan ook heel blij, fijn! Want een zonnebrand is zeker een belangrijk product voor mij. Hierdoor vind ik het dus heerlijk om nieuwe zonneproducten te ontdekken.

Byron Bay is een vernoemd naar een kust in Australië, zeer beroemd onder fanatieke surfers, zonaanbidders en levensgenieters. Op deze plek vind je kleurrijke culturen en een ontspannen lifestyle. Zeg nou zelf, een top uitgangspunt voor een merk met zonneproducten!

In het pakketje dat ik mocht ontvangen zaten drie producten: de Byron Bay Tan Activator SPF 30, de Byron Bay Lotion Gelspray SPF 15 en de Byron Bay Aftersun Beach Glow.

Tan Activator SPF 30

Deze zonnecrème beschermt tegen de schadelijke UVA en UVA straling en zorgt tevens voor een snel gebruinde huid. Dit komt door de brozingactivator in de crème en natuurlijk gaat deze crème ook huidveroudering tegen, hoppa! Ik vind hem echt heerlijk! Een fijne kleine tube die je makkelijk meeneemt. Hoewel ik minder fan ben van tubes, smeert de crème goed, is hij niet te dik en blijft er geen waas achter.

Lotion Gelspray SPF 15

Deze zonnegel beschermt tegen UVA en UVB straling, hierdoor gaat het huidveroudering tegen en heb je een fijn verzorgde huid. (Niet vergeten regelmatig te smeren evengoed!!). Nog zo’n lekker zoet geurtje! Ik ben echt fan van deze geuren, zo lekker fris en zomers. Deze spray, ik ben echt fan van een sprayvorm, smeert goed uit en plakt niet. Ook had ik geen witte waas na het smeren 🙂

Aftersun Beach Glow

De aftersun heeft een minibeetje zelfbruiner verwerkt in de crème, hierdoor heb je een mooie diepe tan. Ook verzorgt en hydrateert de crème intensief, ideaal voor een natuurlijke glow. Ik vind dit ook echt een fijne aftersun, hij heeft een lekkere zoete geur, welke je nog lang blijft ruiken. Hij smeert echt top en soepel uit, plakt gelukkig ook totaal niet. Het minibeetje aftersun zorgt niet voor een Georgielook, maar je hebt net een wat diepere gloed. Super!

Kortom, fijne musthave producten voor iedereen die houdt van het strand, de zon en een fijne frisse geur. Daarbij zijn de verpakkingen ook gewoon super leuk, die moet je toch in je badkamer hebben staan? Oh! En naast je op het strand hebben liggen (oh, en dan eigenlijk nog die jongen van de promotiefoto’s erbij graag).

Ook benieuwd naar de producten? Ga dan snel naar de website van Byron Bay!

Liefs,
Erin

 

    Leave a Reply