Uncategorized

Armbandje Kaya Sieraden

december 22, 2018

Een hele poos geleden schreef ik een blog over twee armbandjes van Kaya Sieraden, één voor mijzelf en één voor Senn. Superleuke matchende armbandjes dus!

Toen was ik al erg blij met de armbandjes en nogsteeds: ze blijven echt prachtig! Ondanks het dagelijkse dragen. Super fijn 😀 Je kunt je dus ook wel voorstellen dat ik stiekem erg gelukkig was dat ik nog een prachtig sieraad van deze mooie winkel mocht ontvangen!

Deze keer is het een naamarmbandje, hierin kan je bijvoorbeeld de naam van je kindje/parner/jezelf graveren en zelfs aan de binnenkant kan je nog kiezen voor een naam of datum bijvoorbeeld. Ook was er bij dit armbandje de keuze uit een bedeltje eraan, ik heb voor het hartje gekozen, maar ook was er bijvoorbeeld een pareltje mogelijk, een sterretje en nog een aantal andere opties.

De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker gouden sieraden draag, ik vind dit gewoon net wat mooier en chiquer. Dat is ook de reden dat ik voor een goud armbandje heb gekozen, dit is 18 karaat verguld goud. Hier heb ik nog geen ervaring mee, maar de kleur is werkelijk prachtig en past perfect bij een gouden 14k ring 🙂 Super fijn! Hopelijk blijft de kleur zo mooi.

Wat ik vooral zo leuk vind is dat je de sieraden in een mooi cadeauzakje thuisgestuurd krijgt, dit maakt het direct al een feestje om hem open te maken! En ook zit er een zilverpoetsdoekje bij, helemaal fijn, zo kan je je sieraden altijd mooi houden.

De levertijd en de verzending is heel helder. Bij het product op de website staat direct wanneer het verzonden wordt en past het door de brievenbus, dan is de verzending gratis. Hou ik van! Zelfs in deze drukke tijd had ik mijn pakketje al in twee dagen binnen. Zo snel!

En het leuke? Ik mag een waardebon ter waarde van €20 weggeven aan 1 van mijn volgers! Wat je ervoor moet doen?

 • Volg mij
 • Volg Kaya sieraden
 • Laat een reactie achter en tag 2 vriendjes of vriendinnetjes die dit ook leuk vinden! (of die jou een cadeautje mogen geven ;))
 • Extra kans maken? Deel de foto in je story en tag mij!

Niet wachten tot je gewonnen hebt? Shop dan direct hier!
Wat staat er op jouw verlanglijstje?

Liefs,
Erin

 • Reply
  Linda
  december 24, 2018 at 12:30 pm

  Ziet er leuk uit! Wel wat simpel toch? Misschien in combinatie met een aantal andere leuke armbandjes wel heel leuk. 🙂

 • Reply
  Initialen sieraden van Kaya - miniliefde
  februari 23, 2020 at 7:05 pm

  […] mee met de mode en haken ze in op de laatste trends. Ik heb al eens eerder mogen schrijven over Kaya Sieraden en ook nu is het weer een feestje om hierover te […]

Leave a Reply