Lifestyle Uncategorized

Een fotoshoot met IP Fotografie

februari 24, 2019

Zo nu en dan doen wij een fotoshoot, ik vind dat altijd enorm leuk, niet omdat ik zo mega goed ben op foto’s :’) Maar om dan leuke foto’s, van goede kwaliteit te kunnen hebben voor in huis en voor als herinnering. Dat vind ik het allerleukste eraan!

Een hele poos geleden kwamen wij in contact met Iselda, ik weet eigenlijk niet eens meer de reden daarvoor haha, hoewel we haar al langer konden hoor. We gingen een fotoshoot doen bij een natuurpark/meer hier dichtbij. Senn had toen echt totaal zijn dag niet en weigerde pertinent om op de foto te gaan, tja dat heb je soms met kindjes. Met Senn overigens heel vaak haha. En het knappe? Iselda wist hier evengoed mega leuke foto’s van te maken! (Senn had ook wat prut gegeten, dus vandaar dat hij een beetje smoezelig is haha..)

Later ging ik nog een keertje een fotoshoot doen met Iselda, deze keer om foto’s te maken voor de kerstkaart voor mijn blog. Tegelijkertijd ook nog een aantal foto’s met Peter en Senn gemaakt. Ondanks dat Senn weer weinig geduld had, heeft ze weer super mooie foto’s gemaakt. Ze nam de tijd en was de rust zelve, belangrijk voor een kindje zoals Senn.

En niet veel later deden we nog een shoot! Ja ja, we waren lekker bezig hihi 😀 Deze keer eentje helemaal voor mijzelf en met het thema: kerst. Serieus, dit is toch wel mijn favoriete tijd van het jaar, de foto’s zijn dan ook echt zo leuk geworden! Iselda kwam zelf met leuke ideeën en wist precies hoe ze het wilde, zo leuk om aan mee te werken. Het sfeertje is ook echt geweldig van deze foto’s.

Dankjewel Iselda voor de super mooie foto’s! Gaan we zeker vaker doen 😀 Wil jij nou ook een fotoshoot doen met Iselda? Check dan even haar Facebook of Instagram .

Liefs,
Erin


Leave a Reply