Baby Mode

Agaat armband Proud Mama

december 24, 2018

Ben jij al bekend met de sieraden van Proud Mama? Ik leerde dit merk kennen net voor mijn zwangerschap, ik had toen al snel besloten dat ik een babybel wilde voor mijn zwangerschap.

Een babybel is een lange ketting die je op je buik draagt, in het bedeltje van de ketting zit een belletje die zachtjes tingelt wanneer je bijvoorbeeld loopt of beweegt. Dit muziekje kan de ongeboren baby kalmeren en biedt herkenning. Bijvoorbeeld ook na de geboorte. Ik vond dit zo’n mooi idee! Ik heb hem dan ook vaak gedragen.

Proud Mama verkoopt deze babybel kettingen dan ook in heel veel verschillende uitvoeringen en ook zijn er heel veel leuke armbandjes en accessoires te koop. Je kan de sieraden via verschillende verkooppunten shoppen.

Ik vond het dan ook super leuk dat ik van Proud Mama twee armbandjes mocht ontvangen. Eentje voor mijzelf, als Proud Mama, en eentje om weg te geven aan één van mijn volgers.

Het armbandje die ik ontvangen heb is een armbandje van wit/crème agaat. Agaat is een hele fijne steen om bij je te dragen wanneer je zwanger bent of wanneer je borstvoeding geeft. Dit omdat deze edelsteen rustgevend werkt, ook heeft hij een gunstige werking op de baarmoeder en bevordert de groei. En hele fijne steen dus! Voor zowel jezelf als je kindje.

Dus hoe leuk is het dat ik een mama (to be) blij mag maken met deze mooie armband. Wat je hiervoor moet doen?

♡ volg mij op Instagram
♡ volg Proud Mama op Instagram
♡ laat een reactie achter en tag een mama (to be).
♡ extra kans? Volg mijn Facebook pagina!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply