Uncategorized

Lente bij Omoda!

april 30, 2023

Eindelijk heb ik de eerste zonnestralen gevoeld, man o man, dat duurde even! Ik was er zo aan toe, maar de weergoden besloten ons wat langer te laten genieten van kou en regen. Enfin, eindelijk kunnen we de lente vieren en waar kan dat beter dan bij Omoda!?

Nu ik zwanger ben vind ik het wel lastiger om leuke kleding te vinden. Eerdere zwangerschappen had ik daar niet zo veel last van, maar deze keer wel. Bij Omoda vond ik een superleuke jurk, die dus wel past bij een babybump! Hij is van Y.A.S. valt goed op maat en zit lekker ruim. Prima als je zwanger bent!

En.. ook voor kinderen kan je nu goed slagen bij Omoda! Van jurkjes tot broeken, alles is te koop. Ik twijfelde nog even voor Senn en Keet, vind het lastig om maten in te schatten voor over een poosje. Maar kijk deze looks even! Te leuk toch? Geen beige voor ons 😉

Welke keuren koop jij voor je kindjes?

Liefs,

Erin

    Leave a Reply