Mode

Kaya Sieraden

april 9, 2018

Zijn jullie al bekend met Kaya Sieraden? Nee? Snel opzoeken dan! Dit fijne sieradenmerk is toen de dochter van de oprichtster enorm graag matchende sieraden samen met haar moeder wilde. Het was toentertijd niet te vinden, dus zijn ze zelf aan de slag gegaan met als resultaat een onwijs tof en snelgroeiend sieradenmerk!

Toen Senn net geboren was, kwam ik via Instagram dit sieradenmerk tegen. Op de website van Kaya Sieraden kwam ik allemaal leuke armbandjes, kettingen en ringen tegen. Stuk voor stuk uniek en te personaliseren, zo leuk! Daarom was ik ook super blij met het armbandje die ik 3 weken later voor mijn verjaardag kreeg: een schakelarmbandje met Senn zijn naam eraan. Deze draag ik echt dagelijks.

Een poosje later kwam ik via Instagram een set tegen die voor mama & zoon was. Super leuk! Ik was namelijk al een tijdje opzoek naar een armbandje die ik kon dragen en ook voor Senn leuk was, stoer en eenvoudig. Er zijn vooral veel mama en dochter setjes te vinden, of juist papa en zoon setjes, voor mama en zoon veel minder! Daarom was ik dolblij dat ik dit setje mocht reviewen voor Kaya Sieraden. Jaaaaa!

De levering was heel snel, aan het einde van de week had ik ze al binnen. Beide los verpakt in een mooi cadeauzakje inclusief een zilverpoetsdoekje, zeker heel handig! Voor mijzelf had ik de kleinste maat besteld en voor Senn de middelste kindermaat. Ze passen beide echt perfect.

De armbandjes zijn gemaakt van sterling zilver en verkleuren daarom niet. Daar hou ik van 🙂 Ik ben vaak toch te lui om continu armbandjes af te doen en vind het eeuwig zonde als ze verkleuren. Dat zullen we nu niet hebben! De kraaltjes zijn geregen op staaldraad en dus daarom ook super sterk, fijn voor kinderhandjes. Ook kan je nog kiezen om een bedeltje toe te voegen aan de armbandjes, hierop kan je bijvoorbeeld een naam graveren. Wij hebben een klein sterretje aan het armbandje hangen, schattig.

Buiten dat de sieraden van Kaya allemaal met heel veel liefde gemaakt worden, doneert Kaya ook per verkocht sieraad een bedrag zodat een kindje in Gambia 1 week naar school kan. Je steunt dus ook nog een goed doel! Daar hou ik van.

Liefs,

Erin

* deze blog bevat artikelen die ik gekregen heb.

  • Reply
    Armbandje Kaya Sieraden - miniliefde
    december 22, 2018 at 4:32 pm

    […] hele poos geleden schreef ik een blog over twee armbandjes van Kaya Sieraden, één voor mijzelf en één voor Senn. Superleuke matchende armbandjes […]

Leave a Reply