Uncategorized

Collageen drank van Nutraskin

april 12, 2019

Euuuuh.. Wat!? Collageen drank? Dat was mijn eerste reactie toen ik de vraag kreeg of ik de collageen drank van Nutraskin wilde testen. Ik dacht oprecht je dat alleen als smeersel had. Niet dus!

Deze collageendrank van Nutraskin zorgt voor huidverjonging, zorgt voor hydratatie, verminderd vroegtijdig ouder worden en verminderd fijne lijntjes. Doordat je collageen dus opdrinkt word je huid van binnenuit verbeterd. Ik kon deze manier nog niet, dus besloot ik even het internet in te duiken. Maar kon er weinig over vinden haha, dus echt een kwestie van proberen!

Collageen drank van Nutraskin de verpakking

De drank heeft het clean label gekregen, dit betekent dat het vrij is van geur-, kleur- en smaakstoffen. Ook is het vrij van allergenen. Een dagelijkse dosis bevat 7,5 gram verisol. Dit zijn collageenpeptiden waarvan aangetoond is dat het ook daadwerkelijk werkt.

De poeders zitten los verpakt in zakjes welke direct voldoende zijn voor een dag, je hoeft per dat maar 1 zakje te nemen om de dosering te behalen. Omdat het drankje smaak en geurvrij is, kan je hem ook goed verwerken in een smoothie! Helemaal lekker en dubbel zo goed šŸ˜€

Collageen drank van Nutraskin de ingrediƫnten

Ik heb de collageen drank van Nutraskin 20 dagen geprobeerd, ik had vrij snel een routine gevonden om dit drankje elke dag te nemen en zo wist ik ook dat ik in ieder geval weer wat meer zou drinken. Ik ben wel van mening dat je dit langer moet gebruiken om echt 100% resultaat te zien, maar ik had wel zeker het idee dat mijn huid wat rustiger is geworden. Ik denk dat als ik nog wat langer doorga met deze zakjes, er zeker resultaat zal zijn!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

    Leave a Reply