verzorging

Goodiebox – Powered by..

maart 3, 2019

Het maandelijkse feestje was er weer! En nee, niet DAT feestje, maar het feestje dat: Goodiebox heet! Jippie 😀

De Goodiebox heeft natuurlijke iedere maand een thema, deze maand is dat “powered by..” Powered by wie dan? Juist, bij jezelf! Tijd voor je innerzelf om verwend te worden voor alles wat jij dagelijks doet. Van sporten tot werken, van peutervangen tot koken. Alles is powered by jezelf en die mag je dus best verwennen.

Deze maand zitten er gewoon weer 5 fullsize producten in de box, mega chill! Daar worden we toch wel vrolijk van. Benieuwd? Lees hieronder de producten 😀

Mesauda Milano

Dit is een nagellak die je nagels sterker maakt, hij werkt als basecoat, topcoat, verharder en zorgt voor een mooie glans. Gemak dient de mens 😉 Eigenlijk is dit zo’n product die iedereen wel moet hebben. Het doet gewoon veel goeds voor je nagels en maakt ze sowieso beter! Kopen dus!

Batiste

Een travelsize droogshampoo van Batiste. Ik ben dus echt groot fan van deze droogshampoos! Ik heb een poosje terug een flinke zoektocht gehad naar DE droogshampoo en Batiste sprong er echt uit. Het ruikt lekker, maakt je haar echt fris en als je het op de juiste manier gebruikt blijft er geen witte waas achter. Zeker een aanrader.

Bellápierre Cosmetics

Van Bellápierre zit er een Banana Setting Powder in de box. Ik zie dit dus echt vaak voorbij komen, maar de enige associatie die ik er altijd mee had was een echte banaan. Wat doet dit?

Nou! Je gebruikt deze poeder dus onder je foundation. Door de gele kleur wordt je foundation opgelicht qua kleur en het gaat roodheid tegen. Het geeft dus een hele frisse look!

Raunsborg

Dit is een handcrème, ook gewoon iets wat iedereen wel in zijn handtas moet hebben. Vooral met een dagje kantoor of wanneer je in een winkel werkt, droge handen horen erbij! Wat dan alleen altijd een beetje rot is: na het smeren heb je negen van de tien keer vette handen en glipt een kopje koffie zo tussen je handen vandaan.

Met deze crème heb je dat dus niet 😀 Nee, oprecht, hij trekt super snel in.

Miqura

Dit is een sheet masker die zorgt voor extra hydratatie. Hij bestaat uit 3 lagen die de huid een boost geven. Op zich, het idee van een sheetmasker is goed. Maar op een één of andere bijzondere manier ‘past’ het nooit. Glijdt altijd van mij gezicht af en beland dan ergens halverwege mijn neus en in mijn mond. Desalniettemin, mijn huid voelde evengoed fijn na dit masker!Ame

Dit is een volume mascara. Ik was nog niet bekend met het merk, maar ik denk dat ik hem toe ga voegen aan mijn favorieten 😉 Het borsteltje is fijn, de mascara voelt goed en mijn wimpers zien er mooi uit. Geen overdosis mascara op mijn haartjes, gewoon precies goed.

Hij blijft daarbij ook gewoon goed zitten. Fijn product!

Wil jij nou ook de Goodiebox ontvangen? Bestel hem hier. Ik bedoel, mega fijn! Je kan hem elke maand opzeggen, hij is €19,95 en heeft altijd een minimale waarde van €65, bevalt 5 tot 7 fullsize producten en je wordt er gewoon blij van 😉

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply