verzorging

Goodiebox – Me, myself and I

februari 16, 2020

Wanneer heb jij voor het laatst een momentje van rust ingelast? Eventjes aan jezelf gedacht en ontspannen? Is soms lastig he? Ik weet er alles van. Toen ik laatst eens ging uitrekenen hoeveel uur ik gemiddeld per week werk viel ik even van mijn stoel :’) Het ligt zo om en nabij de 40 uur per week en dan nog een gezin, huishouden, dieren, blog… Man o man. TIJD VOOR MIJZELF A.U.B.!

Die Goodiebox kwam dus zeer gelegen met dit passende thema 😉 Maar goed, zijn de producten van deze maand ook zo fijn? Scroll verder om ze te ontdekken.

Benefit Cosmetics

Ach dit merk is denk ik bij iedereen wel bekend en hoewel ik het merk ken, heb ik hier nooit eerder iets van geprobeerd. Deze maand zit er van Benefit een mini-mascara in de Goodiebox. Een volume-mascara met een hard borsteltje. Daar moet ik altijd even aan wennen, maar stiekem vind ik deze wel fijn!

de_CURE

Dit is een high-end serum die jouw huid een boost geeft, meer balans brengt en zorgt voor een frisse en natuurlijke look. Ook geeft het jouw huid een frisse teint en bevorderd het de aanmaak van collageen.

Ik denk dat je dit product langer en vaker moet gebruiken om daadwerkelijk de werking te kunnen zien, desalniettemin een fijn serum 🙂

Naobay

Fan van dit merk! Door een eerder Goodiebox kennis kunnen maken met Naobay en deze producten zijn zo fijn. Dit is een hydraterende crème en is lekker licht voor de huid. Verstopt de poriën niet en verzorgd en verzacht de huid. Ik vind het ook oprecht een hele fijne crème voor dagelijks gebruik.

GLOV

Jaaaaaa! Wasbare wattenschijfjes, hier hou ik enorm van. Deze zijn tevens gemaakt van een stof waarbij je in principe geen make-upremover nodig hebt. Toch kan je ze ook prima gebruiken met een remover 🙂 Gooi ze na gebruik in een waszakje en was ze mee met de gewone was. Easy!

Ivy Aïa

Vergeet jij jouw handen ook altijd? Helemaal in de winter zijn die van mij mega droog en gevoelig, een handcrème is dan geen overbodige luxe. Hoewel ik die altijd vergeet te pakken. Oeps haha.

Dit is een zachte (niet vette!) handcrème, heel fijn 🙂

Wil jij nou ook maandelijks de Goodiebox ontvangen? Check dan hier alle ins en outs!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply