verzorging Winnen

Happy sunshine zonnecrème (+WINACTIE)

augustus 11, 2018

Voor mijzelf en vooral voor Senn ben ik altijd opzoek naar de meest natuurlijke producten waarmee ik zijn huidje kan verzorgen. Net als ik, heeft Senn een heel gevoelig huidje, dus vriendelijke producten zijn echt een must!

Het zonnige weer vind ik altijd heerlijk, lekker met de kleine man naar buiten en van het water genieten. Toch is er één ding wat ik niet leuk vind aan het zonnetje: het moeten smeren met een zonnebrand bij Senn. Negen van de tien keer krijgt hij uitslag, plakt het zand daarna overal of verbrand hij evengoed nog na een duik in het zwembad. Willen we niet!

Zo kwamen wij dus terecht bij Happy Sunshine, een vriendelijke en veilige zonnecrème voor kindjes. Helemaal vrij van stofjes die wij niet op onze huid willen smeren en toch een goede en hoge bescherming tegen de zon. Ook bevat deze zonnecrème geen parfum én is hij waterbestendig, ideaal bij zo’n actief kindje als Senn. De zonnecrème heeft een SPF van 50 en biedt ook bescherming tegen UVA en UVB. Wat trouwens ook wel fijn is om te weten is dat Happy Sunshine de Make a Wish foundation steunt, zo doen we met ze alle ook nog wat goeds.

Happy Sunshine is ontwikkeld door een moeder van 4, zij zag de zonneprotocollen van bijvoorbeeld kinderopvangcentra en kreeg gelijk het idee om hiervoor iets te ontwikkelen. Op de kinderopvang gaat er veel zonnecrème doorheen en niet elk kindje kan alle crèmes verdragen, dus soms is dat mega onhandig! Hiervoor is Happy Sunshine dus ook perfect: een hoge factor, kan tegen water en veilig voor de tere huidjes. Last but not least: betaalbaar. Zo hebben wij als consument en zij als kinderopvang er beide iets aan!

Maar goed, ik heb natuurlijk wel even de proef op de som genomen. Is deze crème wel echt zo fijn? JA! Echt volmondig ja. Hij smeert echt heel goed uit, is niet stug en aan het einde van de dag heb ik geen zandmannetje door klevende zandkorrels. Ook in het water is Senn nog beschermd tegen de zon & de travelsize variant is fijn om mee te nemen. Ook vind ik een pompje erg handig, dan kan je jouw product nog net even iets beter bewaren.

Ook enthousiast? Top! Ik mag jullie namelijk een kortingscode aanbieden EN! ik verloot 2 pakketjes met de travelsize en de grote fles t.w.v. €37,90 onder mijn volgers. Jippie 🙂

Met de code “miniliefde10” krijg je 10% korting bij het afrekenen (vermeld deze code via hier in het opmerkingenveld) en wil je winnen? Volg dan de volgende stappen:

  • Volg Happy Sunshine op Instagram
  • Volg mij (Miniliefde) op Instagram
  • Tag twee vriendjes of vriendinnetjes
  • Extra kans? Repost deze foto (of eentje uit mijn blog) in je story en tag mij & Happy Sunshine.

Deze winactie loopt tot en met 17 augustus en wordt niet gesponsord door Instagram.

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik gekregen heb. 

 

 

    Leave a Reply