verzorging

Sans Soucis glow spray

maart 2, 2019

Één van mijn favoriete merken is Sans Soucis, ik ken het merk nog niet mega lang, maar het heeft al een plekje veroverd in mijn hart.

Dit merk is gebaseerd op het natuurlijk mineraalrijk water uit Baden Baden en 87% van de ingrediënten die gebruikt worden zijn natuurlijk waardoor de producten zelfs voor de gevoelige huid geschikt zijn. Precies goed voor mij dus! Eerder kon je al een blog van mij lezen over de producten van Sans Soucis, die kan je hier vinden.

Vandaag mijn ervaring met de nieuwe Glow Spray, deze is pas sinds kort op de markt en beschermt, fixeert en verfrist de huid. De spray zorgt ervoor dat jouw huid een soort barrière krijgt die schadelijke deeltjes en stoffen van buitenaf tegengaat. Ook krijgt je huid een glow van deze spray, een soort highlighter dus! Een soort product dat ik nog nooit gebruikt had, dus ik was dan ook mega nieuwsgierig.

Toen de spray binnenkwam was ik direct al mega enthousiast. Dat kwam vooral door de kleur en de mooie glans van het product in het flesje. Dat ziet er gewoon al tof uit 😉 Ik heb hem ook direct gebruikt, wachten is niet mijn sterkste punt.

Ik was voornamelijk ook heel nieuwsgierig naar de glow die belooft wordt, ik was ergens een beetje bang voor teveel glow en een soort disco effect te krijgen. Niet mijn smaak zegmaar 😉 Maaaaaar! Dat was dus totaal niet het geval, wanneer je de spray op je gezicht sprayt, voelt dat direct super fijn. Niet te nat, lekker fris en het ruikt fijn. De spray droogt snel in en je hebt dus echt een gezonde glans die overblijft, echt een soort highlighter dus. Ook voelt mijn huid fijn aan: zacht en niet plakkerig. Het voelt dus zeker niet als extra laag.

Na een week gebruikt te hebben heb ik ook wel echt het gevoel dat mijn huid wat blijer is, minder rood en wat rustiger. Ik denk dat de spray daar zeker aan bijgedragen heeft!

Al met al dus een GROTE aanrader, hij is lief voor de portemonnee (9,95 euro) en je doet er ook lang mee. Eentje die je gewoon iedere dag kan gebruiken. Kopen dus!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

    Leave a Reply