Lifestyle

Een nachtje weg?

mei 8, 2020

Kijk jij stiekem ook al reikhalzend uit naar het “normale” leven? Althans, zal het ooit nog normaal worden? Het klinkt natuurlijk een beetje egoïstisch gezien de slachtoffers van Corona, maar zo is het zeker niet bedoeld. Daarbij, een beetje dromen mag altijd, helemaal nu de situatie zo anders en zo gek is.

Zo droom ik van straks nog een keertje uiteten met mijn lief, voordat baby no. 2 komt. Of nog even samen een nachtje weg. Zo fijn als dat zorgeloos kan. Dusja, ik struin nog wel rond op het internet naar fijne plekjes om straks te vertoeven. Zo kwam bijvoorbeeld Hotel Maashof in Venlo voorbij. Een plekje omgeven door natuur en gegarandeerd veel rust, lekker overnachten in Venlo dus. Och heerlijk! Stiekem ben ik ook een beetje verliefd op Limburg. Vanuit Noord-Holland is Limburg echt een stukje buitenland. De natuur, de omgeving, voelt als vakantie. Maar dan in eigen land! Ook zijn er veel leuke plekken dichtbij. Toverland, de Kasteeltuinen en het museum van Hertog Jan. Vanuit het hotel kan je ook kiezen voor fiets-, e-bike en solexverhuur. Of misschien een e-chopper? Weet je trouwens wat dat is? Dat is een elektrische bromfiets met het uiterlijk van een stoere motor. Daarbij nog vriendelijk voor het milieu, want hij verbruikt geen brandstof. Lekker touren dus, alleen of met een groep. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan deze site eens.  

Het hotel heeft een restaurant waar je kunt dineren, als hotelgast maar ook wanneer je als dagjesmens opzoek bent naar een fijne plek om te eten. Van vlees tot vis, van voorgerecht tot dessert. Ook is er nog een hotelbar en zijn er verschillende ruimtes voor groepen of vergaderingen. En uiteraard kan je ook prima buiten op het terras bij het hotel zitten, met dit weer buiten zie ik dat al voor me 😉

Het hotel heeft verschillende kamers; comfort, suites en familiekamers. Allemaal uitgerust om zo fijn mogelijk te kunnen overnachten en uitgerust wakker te worden. Sommige kamers hebben een balkon. Prima vertoeven met lekker weer dus! Ook hebben ze een boxspring bed, televisie, een luxe badkamer en een fijn uitzicht.

Dus mocht je nog opzoek zijn voor een plekje om straks bij te komen? Of misschien zelfs nu? Op gepaste afstand zijn hotelgasten welkom en zo kan je toch genieten van een welverdiende overnachting. Bekijk dan zeker hotel Venlo eens. Voor de prijzen en eventuele arrangementen kan je hier kijken.

Liefs en geniet,
Erin

Ps. dit is een gesponsord bericht, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply