Baby Lifestyle

Een Kipkep voor je newborn (of jezelf)

juli 12, 2020

Ik ben inmiddels alweer over de helft van mijn zwangerschap, hoe dan!? Voor mijn gevoel had ik gisteren nog de test in mijn handen, maar niets is minder waar. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang en de babyuitzet vordert gestaag. Veel van de lijstjes heb je nodig, veel ook niet en veel praktische dingen staan er niet eens op. Zonde! Zo mis ik bijvoorbeeld ook vaak de Kipkep Woller op de uitzetlijstjes. De watte? De Kipkep!

Kipkep is het merk waarvan de Woller is. Kipkep is een jong merk met producten die het leven van newborn ouders makkelijker maakt en geloof mij, dit is zeker zo 😉 Het merk is ontstaan uit eigen ervaringen en dingen die Saskia en Janneke miste aan de “standaard” producten. Al deze dingen hebben zij verzameld en toegepast op de producten van Kipkep. Speendoekjes zijn bijvoorbeeld niet perse vernieuwend, maar de speendoekjes van Kipkep hebben een zakje waarin de speen kan. Zo kan je hem veel hygiënischer meenemen en het speentje niet kwijtraken. Praktisch!

Kipkep Woller en sokjes
Kipkep Woller

Ikzelf ben helemaal fan van de Woller. Dit is een warmte kussen (gevuld met vlaszaad) welke krampjes helpt te verminderen en helpt te ontspannen. Het is een super fjne warmtebron die niet alleen geschikt is voor baby’tjes, maar ook prima bij oudere kindjes of gewoon voor jezelf! Gooi die kruiken maar in de hoek, want je hebt nu de Woller in huis. De Woller kan je opwarmen in de magnetron of juist gebruiken uit de vriezer als koudcompres. Je kan kiezen uit verschillende printjes en de hoesjes kan je ook gemakkelijk wassen of vervangen. Net zo fris!

Kipkep Woller los hoesje

Maar niet alleen de Woller is fijn, ook de sokjes (deze verlies je niet!!) en de verschoonmatjes zijn erg fijn. Of nouja, ik ben stiekem fan van alles producten haha. Dus er komt nog zeker meer in huis van Kipkep.

Heb jij de Woller ook op je uitzetlijstje?

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply