verzorging

Op naar gezonde haren

april 17, 2020

Mijn haren zijn altijd een beetje een gevoelig punt geweest, nooit wat ik wilde en toen ook nog eens een keer per ongeluk onwijs kort. Oohh wat baalde ik daarvan! Sindsdien laat ik het dus groeien en doe ik er alles aan om mijn haar zo gezond mogelijk te laten zijn.  Goede producten, voldoende vitamientjes en regelmatig de puntjes knippen.  

Ik was laatst dus ook enorm blij toen ik de haarvitamines van HairLust binnenkreeg, een ondersteuning bij de verzorging en het laten groeien van je haar. De producten van HairLust zijn natuurlijk en zijn erop gericht om het haar zo gezond mogelijk te krijgen van binnenuit en buitenaf. Het merk is van oorsprong Deens, voor jong en oud en voor mannen en vrouwen. Eigenlijk voor vrijwel iedereen die te maken heeft met haarproblemen.  

Ook is recycling erg belangrijk en deze gedachte deel ik ook! Op de website van HairLust kan je dan ook leuke tips vinden om je verpakkingen van de producten te hergebruiken. Zo verspil je niets.  

Maar wat vind ik nou eigenlijk van deze vitamientjes? Eerlijk? HEMELS! Zonder grapjes, ik ging er een beetje blanco en nuchter in. Ik zag vaker haarvitamines voorbijkomen en vroeg mij dan oprecht af of het zou helpen of dat het meer de hype was van de fancy vitamientjes. Maar ze helpen dus oprecht, zoals je kunt zien op de foto hieronder haha. De eerste foto is nu, de tweede foto was een kleine twee maanden daarvoor. Ik heb drie keer per dag een haarvitamine genomen en twee keer per week mijn haarmasker gebruikt om mijn haar te voeden en te verzorgen.

De vitamines zijn iets zoet van smaak, maar niet overdreven, ook zijn ze nu suikervrij. Dus ook wel een fijn idee! De textuur lijkt een beetje op van die yoghurtgums van vroeger, erg lekker dus 😉 Ik moest wel weer even wennen aan het innemen van vitamines op vaste tijden, maar stiekem went het snel.  

Ik kan ze dus zeker aanraden

Liefs,  
Erin 

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply