Huis Lifestyle

Een grote canvas ter decoratie

november 2, 2020

De nesteldrang is aan en dat is aan alles te merken. Iedere ruimte in huis moet er perfect uitzien en iedere ruimte moet klaar zijn voor de komst van Annie. Zo ook onze slaapkamer. We hebben nog niet lang geleden een shoot gedaan en hieruit zijn prachtige foto’s gekomen. Deze moest dus wel uitvergroot worden!

Voor aan de muur in onze slaapkamer hebben wij dus een hele grote canvas gekozen via Photowall. Hij heeft de afmeting van 100×70 cm, zo komt hij goed uit en staat het mooi boven het bed. We hebben helaas nog een soort “lelijk” lichtblok boven het bed hangen, maar deze hopen we ooit nog weg te kunnen halen 😉

Het bestellen bij Photowall was in ieder geval super makkelijk! Je kiest een product uit, upload een foto en je ziet direct of deze geschikt is en je kunt hem nog hier en daar wat aanpassen. Vervolgens geef je er een klap op en wordt hij in productie genomen. De levering volgde al snel daarna.

Toen de canvas binnenkwam schrok ik wel even. Hoe kan dit onze canvas zijn!? Maar gelukkig, het viel mee 😉 Je moet het geraamte namelijk zelf in elkaar zetten en daarna de foto eroverheen spannen. Wist ik veel haha. Maar dit was dus prima te doen! Ook in je uppie en met een hoogzwangere buik.

Het ophangen was even een ander verhaal, maar uiteindelijk hebben we haakjes gekocht welke je aan de muur kunt plakken. Twee haakjes houden de canvas heel mooi recht en is super stevig!

Wil jij ook zo’n mooie canvas? Met mijn code krijg je 25 procent korting!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply