Mode

Last minute Moederdag!

mei 9, 2020

Ik hou van Moederdag, niet eens perse omdat ik nu zelf moeder ben, maar omdat ik dan ook weer mag gaan geven en mijn moeder mag verwennen met een fijne dag. Oké en ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het zelf niet leuk vind, want geef toe, die cadeaus van je kindje ieder jaar zijn sowieso het allerleukste.

Maar soms ontbreekt het gewoon aan inspiratie, wat moet je nou toch geven? Wat is leuk en waar heb je iets aan? Gelukkig komt daar altijd Kaya sieraden om de hoek kijken. Met een hele pagina vol met Moederdaginspiratie kan jij sowieso een keuze maken. Van kettingen tot ringen, van armbandjes tot mooie bedels. En wat je nu ook veel ziet: sieraden met een vingerafdruk. Daar ben ik persoonlijk dus enorm fan van. Een heel waardevol sieraad!

Van Kaya Sieraden mocht ik een sieraad naar keuze uitzoeken op de website, zo leuk en speciaal! Ik koos dan dus ook voor een sieraad met vingerafdruk. De bar-ketting en hiervoor heb ik de vingerafdruk van Senn gebruikt en het handschrift van Peter, mijn twee mannen in één waardevol sieraad gevangen.

Het maken van een vingerafdruk is trouwens niet eens zo lastig. Je maakt een grijs vlak op papier met een grijs potlood, haal je vinger eroverheen, plak je vinger aan een plakbandje en plak vervolgens dat plakbandje op een wit vel. Hoppa! Daar is ie 😀 Deze stuur je in bij je bestelling en dan kan er weinig meer fout gaan.

Ik kies altijd voor gouden sieraden, dit is 18k over zilver. Ga er dus niet mee douchen en kijk uit met parfum, dan komt het helemaal goed. En ben jij nu ook enthousiast? Shop snel!

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply