Lifestyle

Draagdoek en draagzak van ByKay + WINACTIE

oktober 20, 2019

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik een groot liefhebber ben van dragen. Helaas was Senn er het eerste driekwart jaar echt te onrustig voor, maar daarna hebben wij het helemaal uitgevonden. Het is praktisch, want je hebt je handen vrij, maar het geeft ook zoveel liefde en contact!

Qua dragen is het belangrijk dat je op de manier draagt die jij fijn vind en die bij je kindje past. Zo is het namelijk niet bij elke doek, knoop, zak, etc. verstandig om je kindje op je rug te dragen als hij/zij nog niet zelf kan zitten. Dan heb je ook nog verschillen tussen een rekbare draagdoek en een geweven draagdoek, draagzakken, ringslings, en dan ook nog onwijs veel merken!

Een merk die ik vanaf mijn allereerste draagmoment al enorm kan waarderen is ByKay, dit is een merk met tijdloze en toch hippe draagzakken en draagdoeken. Mooie designs en kwalitatief zeer goed. Dit merk is op de markt gezet door een moeder van vier, zij heeft dus echt zelf ervaren wat dragen doet en hoe fijn het is! Zo kan je dus bijvoorbeeld ook al dragend je kindje borstvoeding geven, helemaal fijn wanneer je nog meer kinderen rond hebt lopen en dus je aandacht moet verdelen. Met dat in haar achterhoofd heeft zij ByKay opgezet.

ByKay heeft inmiddels zes verschillende soorten draagdoeken/draagzakken te koop: geweven draagdoeken, rekbare draagdoeken, leather, ringslings, mei tai’s en click systemen. Ikzelf heb met de meeste hiervan wel ervaring en vind voor Senn een click systeem gewoon onwijs fijn. Het is een peuter met veel interesses en een korte spanningsboog, dus snel die rug op is een must 😉

Zo kwam ik bij de click carrier deluxe in de kleur Denim. Lekker stoer, praktisch en snel! Met deze drager kan je je kindje op je buik, heup en rug dragen en gaat vanaf de geboorte tot een gewicht van ongeveer 18 kilo. Een peuter kan je er dus prima in dragen! En dit doe ik nog wekelijks 🙂 Vrijwel altijd op mijn rug hoor, anders is het wel te zwaar. Alle bandjes kan je verstellen, zodat de drager voor iedereen passend te maken is.

ByKay

Ook heb ik een geweven draagdoek getest, en wat is deze mooi en zacht! Ik ben dol op de print en hij is net even anders dan anders, daar hou ik van 😀 Senn was wat minder gek op de draagdoek, maar ook omdat hij gewoon het geduld niet heeft. Het leuke wel? Ik mag deze draagdoek weggeven aan één van mijn volgers! Deze draagdoek kan gebruikt worden vanaf de geboorte tot ongeveer 5 jaar (23 kilo). De maten 6 en 7 zijn hiervan beschikbaar, ik geef de 6 weg.

Draag jij je kindje graag? En waarmee? Laat het mij weten! En wil je meedoen met de winactie? Kijk dan even op mijn Instagram.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

https://www.instagram.com/p/B2MKtrwodfs/

    Leave a Reply