Lifestyle

JouwBox – mijn ervaring

september 15, 2021

Ik kwam JouwBox al een aantal keer tegen op sociale media, het leek mij al eerder interessant, maar hier had ik nog niet alle ins en outs over gelezen. Toen ik dat niet veel later deed was ik helemaal om. Wat een tof concept! JouwBox is namelijk DE manier om op een laagdrempelige manier kennis te maken met verantwoorde producten voor jouw lichaam.

De vraag die de oprichter van JouwBox zichzelf stelde was: “Waar moet je beginnen met een gezonde levensstijl en welke producten dragen hier echt aan bij?”. Hij vond hierin een voedingsdeskundige die hierover het juiste advies kon geven, op deze manier is een box ontstaan die toegankelijk is voor iedereen en waarbij je niet zelf hoeft na te denken over de ingrediënten van producten. Fijn!

Je kunt de JouwBox eenmalig aanschaffen, maar je kunt ook member worden. Dan ontvang je ieder kwartaal de nieuwste box. De box kost per keer €39,90 en bevat producten met een totale waarde van €175 . Wow!

Deze box bevat dus een hele hoop producten, ik ga ze allemaal uitlichten!

Rude Health Barista Oat. Ik heb wel al vaker een soortgelijk product gehad, maar vind deze ook erg lekker. Hij is wat voller van smaak, mjammie!

Ik ben dol op kruidentheetjes, deze thee Happy Hammam van Cleo’s is dus zeker aan mij besteed. Het is een lekkere frisse thee met een vrij zachte smaak. Wel echt een kruidenthee, je moet er dus wel van houden.

Rude Health Coconut Drink. Ik heb met kokosproducten altijd een haat-liefde verhouding. Ben dol op het drinken ervan, ook yoghurt vind ik erg lekker, maar wanneer ik het dagelijks neem dan krijg ik last van mijn buik. Nu is dit een klein pakje, dus dat gaat prima, maar ik moet er mee oppassen.

Jaaaa een body scrub! Ik vind het altijd heerlijk, maar koop het nooit voor mijzelf. Deze is gemaakt van kokosolie en koffiebonen en verfrist en hydrateert de huid. Ook verminderd de scrub vlekjes en littekens. Deze kan eventueel op je gezicht ook gebruikt worden, maar doe dit niet vaker dan 1x in de week. Dat is echt voldoende.

Erica Face cleansing bar. Een zeep-bar is echt heel erg fijn. Dit is ook zoveel beter dan alle producten in plastic flessen. Een zeep-bar bewaren is soms wat lastiger, schaf hier even een mooi bakje voor aan. Dan blijft hij ook langer fijn en te gebruiken. Deze gezichtsbar reinigt de huid zacht en verwijderd make-upresten. Ik vind hem ook fijn! Ik ben er wel voorzichtig mee, omdat ik nu langere tijd iets anders gebruik voor mijn huid. Maar desalniettemin is het een fijne optie.

De zonnebrandstick van We Love The Planet is heerlijk, net als alle producten van dit merk. Ik gebruik hier ook een deo van en die is zo fijn. Het is lekker natuurlijk, ruikt super fijn en smeert lekker weg. Aanrader!

SOS Magnesium Spray. Deze spray kon ik al, maar nooit eerder gebruikt. Magnesium is heel goed voor de spieren. Het helpt te ontspannen en pijn te verminderen. Deze spray kan je op je huid gebruiken en trekt snel in.

Ik moet vaker een maskertje gebruiken, daar ben ik nu ook weer achter nu ik deze binnen heb gekregen. Het is een cleansing mudmask, heel fijn voor het diep en effectief reinigen van je huid. Geeft echt een boost!

Een handcrème heeft iedereen nodig, dus deze ook 😉 De lipstick met spf30 is een fijne bescherming voor jouw lippen tijdens iedere dag. Niet alleen wanneer de zon schijnt, maar ook op andere dagen kan jij hem heel goed gebruiken. Hij is lekker zacht en plakt niet.

Ken jij JouwBox al?

Liefs,
Erin

    Leave a Reply