Lifestyle Mode

Nanabeebi luiertas

januari 30, 2019

Ik ben zo’n moeder die iedere dag, ja iedere dag, een luiertas meesleept van hot naar her. Van de auto naar de opvang, van mijn werk naar de supermarkt. OVERAL gaat ie mee naar toe. Ik ben er gewoon verknocht aan en kan zeker niet zonder.

Een goede, praktische en mooie luiertas is dus belangrijk. Althans, de looks zijn mooi meegenomen, maar praktisch is het meest belangrijk. En zo kwam ik bij de luiertas van Nanabeebi, een vrij nieuw merk op de babymarkt en nu al zoveel fans. Dat kan niet anders dan een goed teken zijn!

Het mooie en leuke van Nanabeebi is dat het een merk is dat op de markt is gezet door ouders zelf, zij hebben de ‘perfecte’ luiertas ontworpen die voldoet aan alles wat je als ouder nodig hebt als je met je kindje op stap gaat. Dit hebben zijn geïnventariseerd en na 12 maanden is deze luiertas op de markt gekomen. Zo snel! Bij het maken van deze tas is werkelijk waar overal rekening mee gehouden: van een vakje met isolatie, tot een antidiefstalvak en een billendoekjesvak (JAWEL!). Serieus, ik ontdek nog bijna iedere dag de gemakken die deze tas heeft. Dan weet je het zeker: toptas.

Stiekem heb ik mijn mening al een beetje verklapt, maar deze tas voldoet echt aan iedere wens van een luiertas. Buiten dat hij stijlvol is, is hij ook mega praktisch en past er veel in. Ik kan hem gemakkelijk aan mijn kinderwagen hangen, dit was echt een must, en er zitten veel vakjes in. Wat ik ook heel fijn vind: het is een rugtas. Daar hou ik van! Zo voorkom je één pijnlijke schouder.

Ik kan je vertellen, ik heb de tas nu al iedere dag mee. Zelfs laatst toen ik zonder Senn boodschappen ging doen, alles paste erin! Dus nee, ik neem geen andere tas meer, deze blijft 😀

Dus, ben jij nog opzoek naar een (andere) luiertas? Deze stelt je zeker niet teleur! Shop hem hier.
Ps. met de code “miniliefde15” krijg je nog 15% extra korting. Nooit verkeerd!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply