Baby

Shoppen bij Schattigebabykleertjes.nl

maart 20, 2020

Ja, sinds ik moeder ben koop ik vaker iets voor Senn dan voor mijzelf, ernstig! Maar ik denk niet dat ik de enige ouder ben die dat doet haha. Ik ken inmiddels dan ook heel wat leuke shopjes voor mijn kleine peuter. Waaronder de website: schattigebabykleertjes.nl.

Schattigebabykleertjes is een webshop die bomvol staat met verschillende merken kinderkleding. Van maatje 40 tot en met 152. Heel veel keuze dus! De site heeft gratis verzending vanaf €30 en wanneer je voor half 12 in de avond besteld, is je pakketje de volgende dag nog in huis. Nou, daar houden we van 😀 De merken die je hier zoal kunt shoppen zijn Dirkje, Noppies, B-Nosy en Babyface. En natuurlijk nog veel meer.

Om de website te leren kennen en een start te maken met een nieuwe garderobe voor Senn, mocht ik shoppen bij Schattigebabykleertjes.nl. Ik koos een aantal items van B.Nosy, stiekem wel één van onze favo merken voor hem. De kleertjes vallen niet te breed en de broeken lekker lang. Ideaal voor hem!

Ik heb gekozen voor 1 jeans en verder een trui, een blouse en twee T-shirts. Alles kan ik leuk combineren met elkaar en hebben fijne felle kleurtjes, staat Senn zo goed.

Het leuke? Ik mag een cadeaubon ter waarde van € 50 weggeven aan één van mijn volgers! Doe mee via Instagram.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply