Baby

Nanabeebi hydrofieldoeken & voedingsdoek

februari 24, 2021

Er zijn merken waar ik vaker over schrijf, gewoon omdat het een fijn merk is en ik jullie dan ook op de hoogte wil houden van ontwikkelingen en nieuwe producten. Zo schreef ik al eens eerder een blog over de Nanabeebi Luiertas. Twee jaar later gebruiken we hem nog steeds, dus echt een toppertje. Sindskort heeft Nanabeebi er ook nog andere producten bij: hydrofieldoeken en een voedingsdoek. Ik mocht deze ook ontvangen!

Nanabeebi is een merk met producten voor jonge ouders en dan vooral producten die mooi en praktisch zijn. Zo is de luiertas echt van alles voorzien en evengoed nog mooi en compact! Toch kan je er werkelijk van alles in kwijt en heeft het allemaal vakjes en handigheidjes.

De voedingsdoek is nieuw in het assortiment, met deze doek kan je tijdens het voeden buitenshuis zorgen voor wat privacy. Nu vind ik zelf de privacy niet zo nodig: borstvoeding hoort er nou eenmaal bij. Maar het is dus ook erg handig voor het wegnemen van extra prikkels die je kindje afleiden. Daarom zou ik hem dus wel gebruiken! De doek is lekker zacht en luchtig, zo wordt het in de zomer ook geen broeierige bedoeling. De doek is gemaakt van biologisch katoen en chiffon, daaruit kan je dus al opmaken dat het echt een fijne stof is. De maat is ook universeel, je kunt de doek zelf verstellen en zo passend maken voor om je nek.

De hydrofiele doeken zijn ook zo fijn! Die kan je sowieso niet genoeg hebben haha, deze staan echt heeeeel hoog op de uitzetlijst wanneer je een kleine krijgt. Overigens ook later, want voor Senn gebruik ik ze ook nog en zelfs voor de afwas hihi. Ook voor na het badderen zijn deze doeken fijn, ze nemen goed water op, dus je kan er je kleine prima mee afdrogen. Daarbij vind ik ze ook echt zachter dan handdoeken. Dus kom maar door met al die fijne printjes en stoffen. De doeken hebben een marmerprint, loooooove it! Helemaal waar ik van hou. Ook deze doeken zijn gemaakt van organisch katoen, vinden we fijn!

Je kan deze producten allemaal shoppen bij Nanabeebi zelf en geloof mij, dit wil je.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je er meer over weten? Klik dan hier.

    Leave a Reply