verzorging

Indeed Labs review

april 26, 2019

Ik kon Indeed Labs vooral van de leuke felgekleurde verpakkingen, dat sprak mij aan op een één of andere manier. Hele felle kleuren, maar toch strak, leuk!

Verder had ik het merk nog niets geprobeerd en daar is nu verandering in gekomen! Jippie 😀

Indeeds Lab is in 2011 ontstaan in Canada. Ze zijn begonnen met de Nanoblur, dit product zorgde ervoor dat je huid in een no-time klaar was voor een foto, helemaal vlekkeloos. Hoe chill! Je kan je wel voorstellen dat dit dus een enorme hit was.

Van Indeed Labs mocht ik twee producten testen: de populaire Nanoblur en de Hydraluron serum. Beide zijn benoemd tot bestsellers, dus mijn verwachtingen lagen hoog uiteraard 😉

De Nanoblur belooft een gaaf uitziende huid die perfect moet stralen voor op een foto. Hij verbergt de fijne lijntjes, grove poriën en kraaienpootjes. Dit alles binnen 40 seconden, handig! Je brengt deze crème aan na het reinigen van je gezicht of je mengt hem in je vloeibare foundation. Aangezien mijn huid allesbehalve glad en zacht is, was ik kneiterbenieuwd naar deze crème. Fijne lijntjes heb ik nog niet echt, wel grove poriën en gewoon een niet zo’n blije huid. Ik heb de crème onder mijn foundation aangebracht en serieus, mijn poriën waren bijna onzichtbaar! Ik had er stiekem een hard hoofd in, maar het is dus echt waar. Hoe fijn! Deze crème is te koop voor €24,95, wat het zeker waard is.

Het Hydraluron serum (serieus, dit woord schrijf ik op een één of andere manier altijd fout haha..) is eigenlijk een hydratatie boost. In dit serum zitten drie verschillende hydraluronzuren, deze houden vocht heel goed vast, waardoor je huid weer gehydrateerd wordt. En wanneer je huid goed gehydrateerd wordt, gaat hij weer stralen! Vooral in het voorjaar en tijdens droge perioden kan ik wel wat hydratatie gebruiken, mijn huid heeft het dan hard nodig. Na een weekje gebruikt gemaakt te hebben van dit serum (ik heb hem overigens 1x per dag gebruikt) merkte ik zeker verschil. Mijn huid leek wat zachter en wat stralender. Helemaal tijdens deze warme dagen nu! Dit serum is te koop voor €29,95.

Al met al dus beide blijvertjes voor mij!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen

    Leave a Reply