verzorging

Hannah Touch of Colour

maart 5, 2019

Hannah is een merk dat al een flinke tijd op de markt is, een merk dat strijd voor huidverbetering. Door heel Nederland zitten coaches van Hannah om je te voorzien van informatie over hoe jij jouw huid het beste kunt verzorgen.

Het merk Hannah kon ik al, maar ik had er nog nooit wat van geprobeerd, des te nieuwsgieriger was ik toen ik de Touch of Colour van Hannah binnenkreeg om te proberen. Was het echt zo fijn als iedereen beweerde? Of valt het tegen?

De Touch of Colour is een product welke je gebruikt als finish, althans als een soort foundation dan. Hij geeft je huid een egale tint, zorgt voor een gladde huid, heeft een bronzing effect en voelt poederig aan.

Ik was vooral nieuwsgierig of de kleur wel goed zou zijn, want mijn ervaring is vaak met producten die voor elke huid kunnen, dat de kleur toch altijd een beetje tegenvalt. Toch was ik blij verrast door dit product! De kleur blend echt heel mooi in je huid en maakt je huid zeker egaler zonder dat het lijkt alsof je een foundation op hebt. Ook voelt hij heel zacht aan en ruikt hij enorm lekker, doet mij een beetje denken aan vroeger. Geen idee waarom haha 😉

Na een dagje dragen zit de kleur er nog mooi op en lijkt mijn huid minder vet als anders. Normaal heb ik een behoorlijk vet voorhoofd aan het einde van de dag, maar iedere keer als ik dit product gebruik, is het veel minder vet. Fijn!

Al met al dus een heerlijk product, eentje die ik zeker langer en vaker ga gebruiken!

Liefs,
Erin

    Leave a Reply