verzorging

Australian Gold Botanical zonverzorging

maart 20, 2019

Mijn liefde voor zonproducten is denk ik wel algemeen bekend, ik ben er gewoon dol op! Een goede bescherming is ook gewoon mega belangrijk. En als dat dan ook nog eens op een natuurlijke manier kan, dan ben ik om!

Australian Gold heeft namelijk een natuurlijke lijn ontwikkeld waarmee jij veilig de zon in kunt. De producten zijn ontwikkeld op basis van minerale SPF’s en botanische ingrediënten. Doordat de producten geen nanodeeltjes bevatten, dringt het niet door in je huid. Dit is fijn! En ondanks dat het niet in de huid trekt, blijft er ook geen witte waas achter. De botanische ingrediënten zijn: Kakadu Plum (bron van vitamine C), Eucalyptus, vitamine E en rode algenextracten. Daarnaast zijn de producten hypoallergeen, sulfaatvrij, glutenvrij en dierproefvrij. Hoppa!

Ik heb 5 producten gekregen om te testen: SPF 50 Tinted Face Lotion, Continuous SPF 15 en 30 en Lotions SPF 15 en 30.

SPF 50 Tinted Face Lotion

De lotion is speciaal voor de gevoelige huid, ideaal! Want zoals je weet heb ik een hekel aan te vette zonnebrand op mijn gezicht, dat is echt een no-go. Deze lotion heeft factor 50 en wanneer je deze dagelijks gebruikt werkt hij kleuropbouwend, zo krijg je een mooie egale tint! Ideaal 😀 Daarnaast werkt hij kalmerend en voedend voor de huid.

Ik vind hem ook echt heel fijn ja, trekt snel in en is niet vet. Deze lotion is te koop voor €19,95.

Continuous Spray SPF 15 en 30

Dit zijn zonnebrandsprays, deze hoef je praktisch gezien alleen maar op te sprayen en je bent klaar om te gaan! Ikzelf vind het vaak nog wel fijn om het een beetje uit te smeren, voelt ‘natuurlijk’. De spray sprayt wel heel dun, dat is fijn! Er blijft geen waas achter en ook trekt hij snel in. Daarbij ruikt hij nog lekker ook, jummie. Oh! En je kan hem ook over je make-up sprayen, nog handiger.

Lotions SPF 15 en 30

De lotions hebben dezelfde verzorgende en kalmerende werking als de sprays, ook zit er dezelfde SPF in. Maar ik vind het fijn om de keuze te hebben tussen een spray of een lotion, soms is de ene gewoon wat handiger dan de ander. De lotion is zacht, smeert goed uit en is zeker niet vet! Heel even leek het alsof er een witte waas achterbleef, maar dit viel gelukkig mee. Ook ruikt deze weer super lekker.

De sprays en lotions zijn beide te koop voor €19,95 per stuk.

Je kan de producten van Australian Gold kopen via de webshop en bij diverse drogisterijen.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply