Lifestyle

Webdesigntrends 2020

januari 10, 2020

Als blogger zijn je socials erg belangrijk, maar iets wat eigenlijk nog wel veel belangrijker is, is een goede en degelijke website die aanspreekt en goed functioneert. Want geef toe, niets is vervelender dan te surfen naar een website die niet lekker kijkt of niet goed werkt.  

Het is dus zeker goed en belangrijk om wat centjes en tijd te steken in het ontwikkelen van een website die past bij jouw onderneming, maar ook die past bij de bezoekers van je website. En eerlijk is eerlijk, je bouwt niet zomaar een website, helemaal niet wanneer je net begint met bijvoorbeeld bloggen. Je wilt tenslotte toch zeker weten dat het wel uitpakt zoals je zelf voor ogen hebt.  

Wanneer je uiteindelijk besluit om toch een website te laten bouwen, hoef je ook zeker niet over één nacht ijs te gaan. Daar word je zelf niet beter van en dit helpt zeker niet bij jouw onderneming. Ga opzoek naar de webbouwer die aansluit bij jouw wensen en vraag offertes op. Zo kan je inschatten wat je ongeveer kwijt zult zijn aan de bouw van je website en het onderhoud ervan.  

Nog een ding waar je rekening mee dient te houden bij de bouw van een website is dat je meegaat in de trends op het gebied van website. Wat is nu in? Wat spreekt aan en welke ontwikkeling is er gaande? En geloof mij, er zijn een aantal zeer verrassende webdesign trends. Zo komen de neon kleuren weer helemaal in, mogen diverse kleuren naast elkaar gebruikt worden en ook mag alles schots en scheef op je website vermeld worden. Whuuut! Gelukkig hoef je je hier niet helemaal aan te houden, want ook minimalisme is een trend (pfieuw) en de gulden middenweg: pastel!  

Die laatste is echt mijn grote liefde en hier probeer ik altijd wel rekening mee te houden. Past bij mij, past bij wat ik uit wil stralen en ik vind het mooi.  

Twijfel jij nou ook over een nieuwe website of benieuwd naar de prijzen? Vraag kosteloos een offerte op! Wellicht een mooi begin van 2020.  

Liefs,  
Erin 

Ps. deze blog bevat gesponsorde content, wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

 • Reply
  Uniek overnachten
  januari 22, 2020 at 7:30 pm

  Ojee met die nieuwe trends ben ik gelukkig nog niet mee! Lijkt me heel schreeuwerig en chaotisch.

 • Reply
  Henk
  januari 23, 2020 at 9:23 am

  De trendgevoeligheid bij blogs hangt natuurlijk wel sterk af van het onderwerp. Belangrijkste zeker met een persoonlijk blog is dat het bij jou past, los van de trends.

 • Reply
  Sherry
  januari 24, 2020 at 11:21 pm

  Je hebt een goede artikel geschreven. Ik was al naar mijn website aan het kijken want ik wilde zeker wat veranderen. Goede tip geef je.

 • Reply
  Jasmina
  januari 25, 2020 at 7:11 am

  Ben niet zo van de nieuwe trends…ben soms al te perfectionistisch dat ik blijf veranderen

 • Reply
  Frederique
  januari 25, 2020 at 8:33 am

  Yes ik houd van neon kleuren haha dus ik klaag niet:)

 • Reply
  Cynthia
  januari 25, 2020 at 7:03 pm

  Neon? Pfff dat zou niet op mijn website staan. Eerlijk gezegd wist ik niet dat er blog trends bestaan. Oeps! Ik volg meer wat ik zelf mooi vind.

 • Reply
  Manon
  januari 26, 2020 at 1:04 pm

  Oh neon.. nou nee. Ik houd het bij mijn eigen roze-met-goud-wereldje.

 • Reply
  Mandy
  januari 26, 2020 at 5:50 pm

  Goede blog maar ik doe gewoon wat ik zelf leuk vind 🙂

Leave a Reply