Speelgoed

VTech Blabla blocks boerderij

december 29, 2019

Ik merk het bij Senn enorm: hij moet uitgedaagd blijven. Iedere keer opnieuw iets leren, ontdekken, vasthouden. Dus af en toe eens nieuw speelgoed om uit te dagen is voor hem onwijs leuk. Zo kregen wij een poosje geleden de Bla Bla Block Boerderij van VTech. Een heuse interactieve boerderij welke je kan combineren met andere Bla Bla Blocks pakketten. Super leuk!

De boerderij bestaat uit 35 bouwblokken en 15 dubbelzijdige interactieve blokken. Met deze blokken kan je dus je eigen boerderij bouwen en kan je door de interactieve blokken de dieren en etenswaren leren kennen. De blokken van de Bla Bla Blocks boederij zijn identiek aan de andere blokken van Bla Bla Blocks van VTech, dus zo kan je steeds meer uit bereiden en bouwen met de blokken.

In de boerderij zit ook geluid zoals muziekjes en geluidjes van de dieren en wat fijn is aan vrijwel alles van VTech: je kan het volume regelen haha. Er zitten twee standen voor het volume op, dus dan kan je zelf kiezen hoe hard je het geluid wilt hebben.

VTech bla bla blocks boerderij

De Bla Bla Blocks Boerderij is voor kindjes van 1 tot 5 jaar, maar ik denk dat kindjes vanaf 2 jaar er het meeste plezier aan zullen beleven: dan kunnen ze al wat meer bouwen en de blokjes in de houder doen om zo de geluiden te leren en de liedjes te zingen. Tot 5 jaar klopt wel, helemaal wanneer je nog meer van Bla Bla Blocks hebt, dat kan je urenlang bouwen en spelen.

VTech bla bla blocks boerderij

Het speelgoed van VTech is ook wel echt gericht op lerend spelen, dit vind ik enorm belangrijk voor kindjes. Ik merk ook aan Senn dat hij veel leert van speelgoed. Goed en stevig bouwen bijvoorbeeld en toen hij net begon met kletsen nam hij woordjes heel snel over. Nu zijn het vooral liedjes die hij ervan leert, ook heel gezellig haha.

Dus zoek je nog iets leuks voor onder de kerstboom? Check dan zeker even deze boerderij. Hij is zo leuk!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Lees dan mijn disclaimer.

    Leave a Reply