Huis Lifestyle

Slapen en snurken met SNURK Amsterdam

april 8, 2021

Had je laatst mijn nieuwe blog over de pyjama’s van SNURK al gelezen? Nee?! Je kunt hem hier terugvinden. Naast de fijne loungewear die ze hebben gelanceerd, is er natuurlijk ook weer een fijne lijn aan beddengoed beschikbaar.

Niet heel lang voor mijn bevalling kwam er een fijn pakketje van SNURK binnen, met een dekbedovertrekset voor Senn en eentje voor ons bed. Heerlijk van flanel! Ik was stiekem een beetje bang voor flanel, is dit niet veel te warm? En te zwaar? Maar jongens, nacht één onder onze nieuwe set beviel zo goed, dat wij er nog onder slapen en dit eigenlijk onze favo set is geworden. Uiteraard wordt hij tussendoor gewassen 😉

Hij is, denk ik, warmer dan een set van katoen oid, maar ik vind het zeker niet heet. Het is vooral lekker zacht, comfy en (vind ik echt een pluspunt) hij maakt geen herrie! Serieus, ons dekbed is ineens geruisloos geworden en dat is zo fijn. Ook als ik Senn laat kiezen, dan kiest hij voor zijn fanellen set van SNURK, heel schattig. De printjes werken daar trouwens ook aan mee hoor, die zijn gewoon zo leuk en gezellig in de slaapkamer. Niet helemaal saai en wit, maar gewoon met een subtiele print.

Maar goed, sommige zullen zeggen dat de tijd voor flanel voorbij is. Ben ik het nog niet 100% mee eens, want echt, zo warm is het niet. Maar een nieuwe set, eens in de zoveel tijd, is ook zeker geen overbodige luxe. Dus het komt zeker goed uit dat de nieuwe lijn van SNURK nu te koop is! Met heerlijke printjes, fijne kleuren en zachte stoffen. Kijk je mee?

Ohhhh en voor de kids zijn ze ook zo leuk! Check:

Welke is jouw favorietje? Ga jij ook voor een flanel dekbedovertrek?

Liefs,
Erin

    Leave a Reply