Huis

Stekkies planten van Plant Rebelz

april 12, 2021

Ik ben dol op groen en op plantjes, maar toch gaat er iets fout met de groene vingers. Zo jammer! Maar op een één of andere manier gaan heel veel plantjes hier dood in huis. Hoe dan? In ieder geval, ik ga een frisse start maken deze lente, ik heb namelijk een toffe stekkies box ontvangen van Plant Rebelz, hiermee plant je kleine stekkies en groeien ze (als het goed is) uit tot volwaardige volwassen planten. Ik ben hoe dan ook voor de volle 100% gemotiveerd om deze plantjes in leven te houden.

Maar first things first, wie zijn Plant Rebelz? Op deze website scoor jij de leuke, liefste en groenste stekkies welke jij met een beetje boel liefde uit kan laten groeien tot unieke planten. De keuze is enorm en zelfs voor de mensen met wat minder groene vingers (ik dus) kan het bijna niet mis gaan. En als het trouwens mis dreigt te gaan dan kan je ze altijd even een WhatsApp sturen voor advies, whoooo zo handig!

Ik heb dus een box ontvangen met daarin stekkies, potjes, aarde en nog een tof flesje met droogbloemen. De potjes zijn trouwens helemaal mijn smaak en ook de plantjes zijn zo leuk. Ik moest even opzoeken welke plantjes we hebben haha, maar hier komen ze!

We hebben een koffieplant, een stekelplant (uh iemand bekend met de naam?) en een hangplantje. Ik heb ze toen ik het pakketje binnenkreeg, heel goed verpakt trouwens, direct in de potjes gedaan en een beetje water gegeven. Momenteel praat ik iedere dag tegen de plantjes, zorg ik voor voldoende licht en precies genoeg water. Hopelijk blijven ze leven en groeien ze goed uit. Duim je mee?

En wil jij nou ook zo’n toffe box? Je kan een stekkiesbox kopen bij Plant Rebelz, daarin zit alles wat je nodig hebt om de stekkies een goed en gezond leven te geven. Je ontvangt dan iedere maand een box met stekkies, hoe leuk is dat? Dan heb je na een paar maanden een heerlijk huis vol met planten! Ik wil dat echt. Check hier de ins en outs.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply