Mode

Snurken in SNURK Horizontal Wear

maart 25, 2021

Er zijn een aantal merken op de markt waar ik geen genoeg van kan krijgen, één van die merken is SNURK. Heerlijke kleding om lekker in te snurken of te bankhangen. Zachte stofjes, toffe prints en kwalitatief heeeeel erg goed. Nou, dan word ik dus al dolgelukkig!

We hebben inmiddels best wel wat items van SNURK in ons huis en stuk voor stuk behoren die tot onze favorieten. Waar ik eerst de enige fan was in huis, heb ik ook Senn en Peter met het SNURK-virus besmet. Keet gaat gewoon maar met de flow mee 😉

Inmiddels is de nieuwe collectie weer uit en wat een mooie printjes zijn het! Van kersen tot wolken, van krabbetjes tot een Hawaii-print. Wat ook heel fijn is aan de items van SNURK is dat je heel veel keuze hebt uit modellen. Zo zijn er jumpsuits, jurkjes, lange mouwen, korte mouwen, twee-delig. Eigenlijk voor ieder wel wat wils! Maargoed, de nieuwe collectie! Zijn jullie er klaar voor? Komt ie!

Fijne prints weer he? Lekker zomers en ook weer ontworpen door SNURK zelf. Voor baby’s zijn nu ook t-shirts en korte broeken toegevoegd, zo kunnen die ook lekker snurken in hun matching outfits met grote broer, zus, papa of mama (of allemaal natuurlijk.)

Wat ook nog wel fijn is om te vermelden: alles is gemaakt van biologisch katoen! Hierdoor doe je ook nog eens iets goed voor de natuur en stiekem? Ik vind biologisch katoen echt sterker en duurzamer dan gewoon katoen, ik merk zeker verschil.

Voor Senn, Keet en mijzelf hebben wij matching outfits in de Hawaii-print, ik vind die echt geweldig en kan ook echt prima voor jongens. Voor Keet heb ik een pakje en voor Senn een los shirt met korte broek, voor mijzelf een hemdje met korte broek. Laat die zomer maar komen!

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

    Leave a Reply