verzorging

Review Dermasence

maart 29, 2019

Mijn huid is altijd een heikel punt. Hij is gewoon niet zoals ik het graag wil, hij is altijd onzuiver en heb vaak last van puistjes. Vervelend!

Om dit tegen te gaan mocht ik wat producten van Dermasence proberen. Dermasence is een Duits merk wat specifiek ontwikkeld is voor de gevoelige probleemhuid. Zo zijn de producten bijvoorbeeld uitermate geschikt voor mensen met acné en eczeem. Het merk is ontwikkeld samen met dermatologen, mensen die dus echt verstand hebben van de huid.

Ik mocht drie verschillende producten testen: de face peeling, de cream rich en de cream soft. Stuk voor stuk producten die dus goed zouden moeten zijn voor mijn gevoelige acne huid.

De Face Peeling

Deze peeling is een zachte peeling welke geschikt is voor één keer in de week. De peeling verwijderd de dode hoorncellen en hierdoor wordt je huid grondig gereinigd.

Ik vond de peeling eigenlijk vrij fijntjes, waardoor ik dacht dat je hem vaker mocht gebruiken, maar niets is minder waar 😉 1x in de week wordt echt aangeraden! Ik moet zeggen, het is wel een hele fijne scrub. Hij voelt zacht aan en doet geen zeer, ook lost de scrub niet op, hierdoor kan je echt elk deeltje goed reinigen. Na gebruik voelt mij huid ook zeker zacht aan. Ik lijk zelfs wat minder puistjes te hebben.

De Cream Rich

Dit is een hydraterende crème voor de droge huid die extra hydratatie kan gebruiken. Het bevat natuurlijke lipiden hyaluronzuur en vitamine E. Deze crème gebruik je na het reinigen van de huid.

Ik heb deze crème niet overal gebruikt, simpelweg omdat bepaalde delen van mijn huid heel droog zijn en andere delen weer vet. Voor de droge gedeeltes heb ik deze crème gebruikt, hij maakt mijn huid zacht en minder droog.

De Cream Soft

Deze crème is een gelcrème en goed geschikt voor de vette en onzuivere huid. In deze gel zit vitamine E, avocado olie en panthenol verwerkt.

Ik vond deze crème stiekem fijner dan de rich versie. Hij is heerlijk voor mijn gevoelige huidje en hij trekt veeeeeel minder.

Ik ben nog niet van mijn puistjes af, maar heb met deze producten wel een fijne verzorging gevonden! 😀 Bekijk vooral even de website van Dermasence voor alle andere producten van dit merk.

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply