verzorging

Make-up van Bellàpierre

maart 31, 2019

Nog niet eens zo heel lang geleden heb ik kennisgemaakt met minerale make-up, deze minerale make-up is gemaakt uit natuurlijke grondstoffen en hierdoor is de verdraagzaamheid voor de huid heeeeeeel hoog.

Zo kwam ik via Instagram het merk Bellàpierre tegen, dit merkt heeft dus alleen maar minerale make-up en echt een heerlijk uitgebreide collectie aan verschillende make-up producten. Van oogschaduw tot lipstick en van blush tot foundation. Werkelijk alles zit in het assortiment!

Ik heb twee producten gekregen om te testen, en stiekem hoop ik dat jullie na het lezen van mijn review allemaal aan de Bellàpierre make-up gaan. Jongens, dit zijn echt aanraders! (Doei maandloon.)

Loose Bronzer – Kisses

Deze bronzer is een “losse” poeder met een mooie glans. Heel zacht en de bronzer wordt goed over de huid verdeeld. De kleur is mooi, Eniet te donker, maar zeker niet te licht. Ook zit er een hele mooie glans in, mini glittertjes. Hier hou ik van!

De bronzer kan je kopen voor € 24,99. Omdat het een losse poeder is, doe je er ook heel lang mee. Dat is wel heel chill!

Eye slay kit

Dit is een handige oogschaduwkit voor meteen een goede look. In de kit zitten 3 losse oogschaduwpoeders en een oogschaduw brush. De kit geeft gelijk een handige uitleg over hoe, wat en waar je welke kleur moet aanbrengen en op welke manier. Zeker handig voor een beginner zoals ik 😉 Mij lukte het direct en het zat gelijk heel mooi, dat terwijl ik echt geen pro ben! Ondanks dat ik geen primer gebruikt heb, is de oogschaduw de hele dag mooi blijven zitten en niet in de randjes gaan zitten. Chill!

Deze kit kan je kopen voor €29,99. Doen!

Twee hele fijne minerale producten die prijs-kwaliteit technisch zeker aan te raden zijn. Je kan de producten via de website kopen en bij verschillende retailers.

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.


    Leave a Reply