Baby

Qibbel Air fietszitje

maart 27, 2019

Eigenlijk had ik er nooit bij stilgestaan dat er ooit een tijd zou komen dat Senn niet meer in het voorzitje zou kunnen, naïef, maar dat heb je soms nou eenmaal bij je eerste kindje 😉 Ik vind het ook gewoon te gezellig, zo voorop! Maar eerlijk is eerlijk, praktisch was het al lang niet meer. Hoewel Senn qua gewicht nog prima voorop de fiets kon, is hij qua lengte voor het mooie echt even te lang.

Dus stiekem kwam het nieuwe fietszitje van Qibbel precies op tijd! Ik heb het nieuwe model zitje gekregen: de Qibbel Air. Dit stoeltje is heel licht en ademend. Dit komt doordat de rugleuning gemaakt is van mesh, dus lekker luchtig en enorm licht dus. Het stoeltje is 2,5kg. Ideaal! Dan is het niet zo’n zwaar blok dat je achterop je fiets hebt. Uiteraard voldoet stoeltje (en ook de andere stoeltjes van Qibbel) aan de veiligheidseisen en zijn ze ergonomisch. Lekker comfortabel lang fietsen! Jippie!

Meestal ben ik zo’n doos die wacht op haar vriend voor het installeren van een fietsstoeltje (lees: ik schat mijzelf niet zo alleskunnend in), maar serieus. Makkelijker dan dit wordt het niet! Het zitje is mega snel te installeren en helemaal niet moeilijk. Een kleine moeite en hij zit heel goed vast. Doet ze even 😉

Ergens had ik ook wel verwacht dat ik het een ding zou vinden om Senn achterop de fiets te hebben, maar eigenlijk voelde het gelijk al goed. Senn vond het maar wat grappig en leuk, dus dan vind ik het ook dikke prima! Hij zit trouwens echt heel goed in het zitje, de riempjes kan je goed aantrekken en vallen mooi om zijn schouders. Hij moet alleen even wennen aan de riempjes voor zijn voeten, daar is Senn geen groot fan van hihi.

Ik ben wel echt een groot fan van dit zitje! Leuke kleur, lekker licht en enorm fijn voor Senn. Ik ging met een veilig gevoel de weg op.

Wil jij dit stoeltje nou ook shoppen? Bekijk hier waar je hem kunt kopen!

Liefs,
Erin

Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply