Huis

Opruimen met Stanley

mei 17, 2019

Je kent het wel: het hele huis is netjes, maar de berging of de schuur is één grote puinhoop. Gereedschap stapelt zich op, koffertjes overal en waar is toch die ene schroevendraaier? Het is één grote chaos. Maar er is een oplossing! Want dit alles kan je opruimen met Stanley!

Uh, met wie? Nee Stanley is geen grote gespierde man 😉 Het is wel een fijn merk waarmee je binnen no-time een geordende schuur hebt. Hoppa! Stanley is een merk dat al een flinke tijd op de markt is en hoogwaardige producten heeft. Fijn! Zeker voor de doe-het-zelver en de liefhebber van goed gereedschap. Dit zijn Peter en ik, hij de liefhebber en ik de doe-het-zelver. Hoewel ik mijzelf altijd onhandiger inschat haha. Tot! Tot ik een poosje geleden bedacht dat ik ook gewoon handiger wil zijn en voor de grote klussen niet perse mijn vent nodig wil hebben. Soms is het gewoon handig als je zelf uit de voeten kan met bijvoorbeeld een boormachine. Dus project “Maak Erin handiger” is van start!

De tuin was al een beetje in orde, de schuur nog niet, dus dat zou mijn project worden. Allereerst het gereedschap op orde. Hiervoor kreeg ik een mega handig wandsysteem van Stanley, samen met een boormachine van hetzelfde merk. Ideaal, want zonder boormachine wordt het ophangen lastig 😉

Boormachine

De boormachine werd geleverd in een hele goede opbergkoffer, inclusief twee accu’s en een oplader. Praktisch, zo hoef je nooit te stoppen met boren. Tenzij je ze vergeet op te laden (of al te veel gaatjes in de muur hebt hihi). De boormachine heeft ook een lampje welke standaard aangaat als je gaat boren, hierdoor heb je dus altijd goed licht. Je kan bij deze boormachine gebruik maken van drie functies: klopboormachine, schroefmachine en boormachine.

Verschil klopboormachine en boormachine

Wat handig is om te weten: een klopboormachine gebruik je om bijvoorbeeld in steen te boren. Deze functie heeft een borende en een soort van “kloppende/hamerende” functie. Hierdoor kom je dus redelijk gemakkelijk door steen heen. De gewone boorfunctie heeft het hiermee zwaar, dus die kan je beter gebruiken voor de wat “zachtere” ondergronden. De schroeffunctie spreekt voor zich denk ik, hiermee draai je je schroeven vast. #technischlesjevanErin

Stanley fatmax

Wandsysteem

Met deze boormachine kon ik het wandsysteem ophangen. Dit wandsysteem kan je continu uitbreiden met haken, platen en mandjes. Doordat de wandplaten op elkaar passen, kan je later dus ook platen erbij kopen. Je kan ze uiteraard ook los van elkaar ophangen. Wij hebben ervoor gekozen om ze aan elkaar vast te maken 🙂 Met de bijgeleverde haken kan je jouw gereedschap en overige dingen ophangen. Mega praktisch!

Stanley walltrack

Eerlijk is eerlijk, het boren ging bij mij niet direct goed 😉 Ik moest even meer kracht zetten, maar als je het eenmaal doorhebt dan is het een makkie!

Wil jij deze producten ook shoppen en opruimen met Stanley? Dat kan hier.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply