verzorging

Balade en Provence beauty bars

mei 18, 2019

Ik ben gek op Frankrijk, ik hou van de kleine dorpjes, de mooie uitzichten en de lokale producten. Zo was ik altijd al gek op die kleine, schattige winkeltjes met handgemaakte producten. Zeepjes, je weet wel, die heerlijk naar lavendel ruiken, iets wat je een kilometer verderop al ruikt. Laatst kreeg ik een perspakketje binnen en mijn gedachten gingen terug naar Frankrijk, jmammie! De producten van Balade en Provence, echte handgemaakte bars.

Je kan je dus wel voorstellen dat ik dolgelukkig was met dit pakketje, vol met 100% natuurlijke ingrediënten en heerlijke geuren. (Die kwamen me al tegemoet toen ik het pakketje aannam van de bezorger hihi).

Wat de naam al doet vermoeden, Balade en Provence is ontstaan in de Provence en betekent: Wandeling in de Provence. Ahhhh hoe idyllisch! Zonder grapjes, ik voel het helemaal. De bars zijn gemaakt met natuurlijke oliën, bijvoorbeeld raapzaad, kokos en sheabutter. Er zitten geen chemische stoffen in, dus je droogt je huid niet uit met deze producten. Daarnaast: ze zijn vegan! Leuk!

Ook worden deze producten gemaakt met een zero waste beleid, zo worden er afgedankte producten gebruikt en wordt er een soort van kringloop ontwikkeld. Zo worden voor deze bars doosjes gebruikt die 100% recyclebaar zijn en ze zijn bedrukt met plantaardige inkt. Ik vind dit dus echt een mooi doel! Hoewel ik hier echt niet 100% mee bezig ben dagelijks, let ik er zeker op. Producten die vegan, natuurlijk en biologisch zijn hebben zeker mijn voorkeur.

Balade en Provence voor mannen
De lijn voor mannen
Balade en Provence voor vrouwen
Producten voor vrouwen

Ik mocht van Balade en Provence verschillende producten testen, voor zowel mannen als vrouwen. En stuk voor stuk waren ze fijn! Ik moest wel even wennen aan de scheerzeep, ik was gewoon niet gewend om te scheren met een blokje zeep als “begin”, maar stiekem werkt dit heel fijn! Ook schuimen de rest van de blokjes zeep heel fijn en is de geur echt heerlijk, die blijft ook lang hangen. De shampoo is het meest fijn, ruikt goed, je doet er mega lang mee en schuimt. De prijzen zijn trouwens ook echt prima! Tussen de 7 en 8 euro voor 40gram, hier doe je dus echt wel lang mee.

Balade en Provence zeep

Je kan deze producten shoppen bij Holland & Barrett, 100% doen hoor! Zeker het proberen waard. Oh en als je dan toch bezig bent, je kan Balade en Provence hier volgen.

Liefs,
Erin

Ps. deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply