verzorging

Clinique iD review

mei 15, 2019

Clinique is een merk waar ik al wat meer bekend mee ben. Hiervan heb ik al heel wat producten gebruikt, de ene fijn, de andere minder fijn. Nu is er een nieuw product op de markt: Clinique iD! Dit product is helemaal afgestemd op wat jouw huid nodig heeft en wat jij wilt bereiken.

Dit leek mij heel interessant: een product welke je helemaal zelf samen kunt stellen! Daarnaast is dit merk getest op allergieën, parfum en parabenen vrij en dermatologisch getest. Maar goed, wat is dit product nou?

Het is een basisserum waaraan je één van de vijf cardridges kan toevoegen. Stap 1 is dat je een keuze maakt uit een basis: Dramatically Different Moisturizer Hydratatie Jelly (voor alle huidtypes), de Moisturizing Lotion (voor de zeer droge en gecombineerde huid), de Oil-Free Gel (voor de vettere huid). Daarna kies je de cardridge, hierin heb je de volgende keuzes: het verminderen van fijne lijntjes en rimpels, een minder vette huid, tegen irritatie, voor een egale tint en voor een egale huid. Ik heb gekozen voor de hydratatie jelly in combinatie met de blauwe cardridge, deze is voor een egale huid.

Clinique ID twee pompjes

Wanneer je het product koopt, heb je dus twee onderdelen. Deze moet je samenvoegen waarna je hem als enkel product kan gebruiken. Handig! Toch werd ik er ook onzeker van, want hoe weet ik nou zeker dat de cardridge ook product afgeeft? En ik niet alleen de jelly gebruik? Dit valt niet echt goed te controleren helaas..

Ik vind het wel een fijn product! Mijn huid wordt lekker verzorgd en het voelt zacht aan, het is makkelijk in gebruik en droogt snel. Ik heb niet perse het gevoel dat mijn huid er egaler van wordt, maar hij is wel goed verzorgd, het is dus evengoed wel een fijne dagelijkse verzorging. Ik denk dat mijn huid gewoon wat meer nodig heeft dan één crème.

Benieuwd naar Clinique iD? Je kunt ze vinden bij de Douglas of check de website van Clinique eventjes. Je shopt dit product voor €54,50.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen.

    Leave a Reply