Mode

Valentijnsdag met Kaya Sieraden

februari 10, 2021

De dag van de liefde komt er weer aan! Yaaaaay! Voordat je het weet is het alweer zover: Valentijnsdag. Stiekem doen mijn vriend en ik hier niet zo heel veel mee, maar toch staan we er altijd wel even bij stil. Logisch ook, want je kunt er niet omheen tegenwoordig haha. Wat ik zelf altijd wel leuk vind is een persoonlijk cadeau, dit zegt zoveel meer dan alleen een reep chocolade. Dus heb ik een tipje voor Valentijnsdag met Kaya Sieraden.

Ik denk dat dit wel één van mijn favoriete websites is, ik shop er gewoon graag en ze hebben stuk voor stuk mooie items die én betaalbaar zijn en de kwaliteit is ook gewoon heel goed. Dus niet zo gek dat ik voor Valentijnsdag ook direct aan Kaya Sieraden dacht.

Met een nieuw prulleke in het gezin is het leuk om haar ook vast te leggen met sieraden. Ik koos bij Kaya Sieraden een bedelarmband met twee bedels van hoofdjes van kindjes. Eentje voor Senn en eentje voor Keet, je kan de namen erop laten graveren en ook nog hun geboortedatum. Super leuk! Daarbij kan je ook zelf het aantal bedels kiezen, wel net zo praktisch als je meer of minder kindjes dan twee hebt haha.

Het leuke detail aan dit armbandje vind ik dat het meisje een strikje in haar haartjes heeft, zo heb je nog net even wat meer onderscheid. Heel lieflijk ook 🙂 Ik zelf heb gekozen voor een 925 zilveren armbandje en met alleen hun namen op het bedeltje. Je kan uiteindelijk de armband ook nog uitbreiden met meer bedels.

Heb jij al eens geshopt bij Kaya Sieraden? Op de Valentijnscollectie is nu 14% korting.

Liefs,
Erin

Ps. Deze blog bevat producten die ik heb gekregen. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

    Leave a Reply