Lifestyle

Klein Zwitserland

oktober 7, 2020

Het is alweer een maandje geleden dat wij op vakantie waren in Limburg, jeetje wat vliegt de tijd zeg! Het gaat ineens wel heel erg hard haha. We zaten twee weken in een huisje op een park van Roompot en wat hebben we genoten. Stiekem waren we er enorm aan toe 😉 Tijdens deze vakantie brachten wij een bezoekje aan het speelpark Klein Zwitserland, door vele van jullie werden wij getipt om hierheen te gaan.

Dus daar gingen we! Klein Zwitserland is een buitenspeeltuin met een zwembad, klimbanen, golfbaan en een avonturenbos. Het leek ons, met onze echte buitenpeuter dus een goede keuze! Het was ook niet zo ver rijden, dus dat was fijn. Vooraf moesten we kaartjes kopen, dit vanwege corona. De tickets zijn 6,50 per persoon, dus de prijs valt enorm mee. Ook was het lekker rustig in het park, scheelt natuurlijk ook wel dat wij buiten de vakantie er waren en op een doordeweekse dag.

Het viel ons bij het betreden van het park wel direct op dat het niet echt lekker begaanbaar is met een kinderwagen oid. Opzich voor ons geen ramp, maar wanneer je meerdere kindjes hebt en daarbij nog jongere kindjes is het best een uitdaging haha. Wij hadden wel de buggy mee, maar die moest Peter voornamelijk duwen. Met mijn zwangere buik was het iets te heftig. Ook deed het wat verouderd aan, je zag in veel plekken van het park rommel en afgebroken speeltoestellen liggen, die zelfs toegankelijk waren voor avontuurlijke kindjes. Niet geheel veilig! Bij sommige speeltoestellen was de helft stuk of afgebroken, zo geschiedde het dat Peter zijn hand openhaalde aan een spijker die uitstak bij een trap naar een glijbaan toe. Oei…

Het is wel enorm ruim opgezet en kindjes kunnen er lekker rennen en spelen, toch viel het verouderde van het park wel enorm tegen. Senn heeft zich vermaakt, maar ik zou dit park niet nogmaals bezoeken. Jammer, ondanks dat de prijs niet hoog is, hadden we meer verwacht.

Liefs,
Erin

    Leave a Reply